Este sigur să pictezi un pătuț?

mobilierul cu adevărat uimitor rar vine la prețuri cu adevărat uimitoare. La fel de mult cum mă bucur să scot peste mobilierul modern de culori bomboane pentru copii, rareori mă amestec pe astfel de lucruri. (Crăciunul de caravană de studiourile Kalon de mai sus este de $ 695.)

Când am împărtășit recomandările lui Jamie Grayson despre Ikea Cribs, am făcut un pic de cercetare și am constatat că unii oameni își pictează paturile Ikea, oferindu-le un aspect complet nou.

{Emily de la blogul imperfect a făcut o slujbă fermecătoare, nu-i așa?}

{Acest blog spaniol DIY este fermecător și privi la acest makeover Rainbow Crib!}

Dar nu m-am simțit confortabil împărtășind motivații pentru pătuțurile pictate când nu știam cât de sigur este. La urma urmei, sugarii mestecă pe șinele lor de crit. . timp. De aceea au fost inventate capacele feroviare de crit.

Am fost incredibil de extativ pentru a descoperi vopseaua de vopsea din Lullaby – creat pentru utilizare în camera copilului, inclusiv paturi. Acest lucru mi-a condus să descopăr ca vopseaua de lapte, o rețetă de vopsea de modă veche, a fost reînviată de o altă companie (numită vopsea de lapte) care vă va livra pulberea pe care o amestecați cu apă pentru a crea vopseaua.

Aduceți crăpții de var și zmeură!

{de viața mea în tranziție}

{Dana a făcut-o}

{prin speranța dor de viață}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *