Practicați Yoga Baby-stil

Mami și Yoga pentru copii este un lucru. Stiai asta? O mulțime de studiouri de yoga oferă cursuri de mamă și baby. Căutați online pentru yoga postnatală sau yoga postpartum și numele orașului dvs. pentru a găsi unul. Aceasta este cea de -a șaptea provocare săptămânală, dacă faceți provocările Rookie Mommies.

Chiar dacă nu sunteți o „persoană de yoga”, luați în considerare beneficiile acestor clase: să ieșiți din casă, să fiți amabili cu corpul dvs., să întâlniți alte mame rookie și poate învățați un pic de tehnică de masaj pentru copii.

Uneori, există „ajutoare” în clasă, care vor ține un copil care are nevoie de ceva înfipt în timp ce mămica se întinde. Poza noastră preferată este cea în care doar stai pe podea și nu faci nimic. Acest lucru merită plătit.

Locuiesc în Berkeley, așa că țineți cont de asta când ați citit acest extras de pe blogul meu personal, de la o intrare pe care am postat -o când am mers la Postpartum Yoga când Scarlett avea 6 săptămâni.

La această clasă de yoga post-natală, fiecare stație a fiecărui student are o covorașă de yoga pentru mami și un pat de pernă relaxant pentru bebeluș. Sunt amenajate o sticlă de ulei de masaj, o cârpă curată și o jucărie moale, ideală lângă cărămidă și curea de yoga. Când Scarlett s -a înțepenit, am fost folosit marca mea preferată de pătură înotătoare și, odată ce a fost calmată, un plus de brațe pentru a o face să doarmă în timp ce am coborât câinele meu de companie și mi -am salutat soarele. La un moment dat în timpul clasei, instructorul spune ceva despre cât de special este copilul tău. O mami i s -a spus că arăta de parcă are nevoie de o îmbrățișare și de a fi dat una.

Ai finalizat această provocare? Iubește -l sau urăște -l, spune -ne cum a mers:

Comenteaza mai jos.

Împărtășește o poză cu noi pe Facebook.

Denumiți destinația dvs. pe Twitter sau Instagram și utilizați hashtag -ul #rookiemoms.

Sau, conectați -vă în comentariile la propria postare pe blog despre această provocare.

Ne-a plăcut să citim de la alte mămici rookie care au luat această provocare: Kristin în San Diego, Rachel și Evie, în vârstă de 3 luni, și Olivia în New York. Ne-am bucura sa primim vesti de la tine!

Dacă doriți să faceți mult mai multe provocări pentru noile mămici și bebeluși, iată 51 de idei mai mult mai mari fantastice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *