Superfoods to the Rescue

Partajarea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

John Stewart

Nu toate alimentele pe care le consumăm sunt la fel de hrănitoare, precum și sunt sănătoase cu organismul. O mare parte dintre noi suntem conștienți de principiile nutritive fundamentale, cum ar fi consumul de oferte mari de fructe, precum și legume, precum și limitarea grăsimilor ridicate, precum și a alimentelor zaharoase. Superimentele sunt practic alimente care sunt gândite la sănătos. Sunt bogate în nutrienți, bogate în antioxidanți, precum și sunt extrem de scăzute în calorii. Studiile au arătat că aceste alimente pot ajuta la reducerea unei inflamații, pot ajuta la gestionarea nivelului de zahăr din sânge, precum și pot preveni chiar și mari oferte de boli. Chiar aici sunt câteva listări de alimente pentru a include în dieta dvs.

Polen de albina

Polenul de albine este gândit să fie unul dintre cele mai bogate și cele mai pure mâncare naturală descoperită vreodată. Incredibilul, precum și nutritivul, precum și valoarea sa medicinală au fost de secole. Polenii de albine conțin vitamine, minerale, carbohidrați, lipide, precum și proteine. Toate acestea provin din polenii care sunt colectați pe corpurile albinelor. Acest lucru este oferit la multe magazine alimentare. Puteți descoperi chiar polenul de albine pe alte suplimente alimentare naturale, precum și în produsele de piele. Produsele de piele cu polen de albine sunt excelente pentru erupția cu scutecul bebelușului sau chiar eczema. De asemenea, unii o recomandă pentru alcoolism, alergii, astm, precum și probleme de burtă.

Usturoi

Usturoiul a fost renumit pentru proprietățile sale de vindecare. De asemenea, acest lucru a fost dovedit ca cel mai bun tratament natural atât pentru răceli, cât și pentru gripă. În afară de faptul că usturoiul este, de asemenea, un antioxidant puternic. De asemenea, s -a dovedit că ajută la reducerea nivelului ridicat de colesterol.

Ceapă

Ceapa este o sursă excelentă de vitamina C, biotină, calciu, B6, crom, precum și fibre alimentare. De asemenea, ceapa conține flavonoide, precum și acționează ca antioxidanți. Au impacturi anti-tumorale directe, precum și au proprietăți imunitare pentru îmbunătățirea imunității. De asemenea, are o cantitate semnificativă de sulf, precum și este excelent pentru ficat. Sulful este cel mai bine integrat cu proteine, deoarece ajută la stimularea acțiunilor aminoacizilor la creierul unei persoane, precum și la un sistem anxios. Are un efect antiinflamator, acționează ca un antibiotic, antiviral, precum și are puteri anti-cancer diverse.

Lucernă

Alfalfa s -a înțeles că tratează pietrele la rinichi, precum și ajută la retenția de lichide, precum și la umflare. A fost utilizat de chinezi ca medicament pe bază de plante. Alfalfa este bogată în proteine, precum și vitamine E, precum și K. Frunzele de lucernă conțin opt aminoacizi extrem de necesari. Se dovedește a fi un excelent laxativ, precum și un mare diuretic natural. De asemenea, este o tratare excelentă a infecțiilor tractului urinar, a vezicii urinare, a tulburărilor de prostată, precum și a problemelor renale. Asistă alcalințele, precum și ajută la detoxifiere a corpului, în special la ficat. Acesta este un tratament excelent pentru artrită, astm, febră de fân, precum și diabet.

Miere crudă

Mierea este un compus de jeleu minunat, precum și comestibil, care este creat de insecte specifice din nectarurile florilor. Mierea crudă este total naturală, care nu este procesată, nu încălzită și nici nefiltrată. Este cel mai pur tip de miere oferit de natură. Este antiseptic, antibacterian, antibiotic, precum și antifungic. Este absorbit rapid de corp, precum și de asistență cu burtă, precum și probleme de indigestie.

John Stewart este un pasionat de sănătate și sănătate, precum și un pasionat de fitness fizic, care se compune pe multe subiecte pentru sănătate și wellness, inclusiv digestia, stresul și anxietatea, precum și problemele de somn. El se concentrează pe furnizarea de univase forte – un amestec puternic de enzimă sensibil la pH care ajută la digestie.

Ați descoperit aceste informații utile? Faceți clic chiar aici pentru a vă arăta sprijinul pentru revista Healthy Moms.

Link către această postare: superfoods la salvare
Simptome conexe ale deficienței de magneziu

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

AcțiuneTweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *