Citiți această carte tocmai această metodă pentru a -ți pune copilul să doarmă cu succes

Această publicație include legături de afiliere.

Iepurele care dorește să adormi toamna, precum și cel mai nou elefant care dorește să doarmă toamna sunt povești semi-hipnotice care garantează somnul pentru copii. Aceste cărți garantează remedierea problemelor de culcare pentru părinții din întreaga lume, precum și tot ce trebuie să faceți este să respectați exact direcțiile. Verificând cuvintele, ciudate cum ar fi, precum și introduceți numele copilului dvs. acolo unde este indicat.

Pe baza științei, această carte auto-publicată se vinde ca niște hotcakes pe Amazon, deoarece toți înțelegem că garanția somnului merită să aruncați bani. Părintele este implicat să verifice cartea cu o voce liniștită, somnoroasă, introducând căscări pe parcurs. Autorul a utilizat „un model de limbaj particular bazat pe tehnici psihologice care vă vor ajuta copilul să se relaxeze, precum și toamna.”

De pe site -ul autorului:

Prin utilizarea metodelor mentale, precum și metoda particulară, cartea este scrisă, copiii vor adormi frecvent toamna, chiar înainte de încheierea poveștii.

Această carte distinctă este sugerată, precum și aplaudată de psihologi, precum și de terapeuți, ca metodă de a ajuta copilul să doarmă.

Deși este atrăgător să achiziționezi o versiune Kindle pentru a o folosi cât mai curând posibil, lumina iPad -ului sau Kindle poate fi o distragere la vibrația spațiului pe care îl parcurgi.

Grupul mamei mele regionale a avut rezultate mixte cu această carte.

Ai auzit despre asta? Este cartea 1 foarte populară pe Amazon în toate categoriile. Exact atât de mult părinții, ceea ce copiii lor să meargă ef pentru a dormi.

Vedeți iepurele care dorește să adormi toamna pe Amazon.com>
Sau amestecați -l cu elefantul Bit care dorește să adormi toamna>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *