Numărați zilele cu un lanț de hârtie

am făcut un simplu calendar de aventură cu Julian, fiecare ușă numerotată expunând o bucată de ciocolată după cină. Bucurarea se construiește pe măsură ce ușile sunt smulse, precum și sosirea lui Hanukah Harry a lui Moș Crăciun se apropie. El a fost reglat în ce zi a săptămânii este de ceva vreme, cu toate acestea, auzindu -l spunând: „Este al 9 -lea?” Mă amuză cu adevărat.

O altă metodă de a număra inversă – una care ar putea fi folosită cu orice tip de eveniment pe care îl anticipează gospodăria dvs. – este cu un lanț de hârtie. Utilizați paginile de hârtie de ambalare sezonieră sau reviste. Tăiați benzi, buclați -le în cercuri, precum și bandă sau capse. Sper să nu ceri mai mult un tutorial decât atât.

Vă sugerez acest lucru astăzi, deoarece este probabil un pic târziu să obțineți un calendar de Advent, precum și trebuie să gâdilă 10 bucăți de ciocolată pentru fiecare zi în decembrie, ați ratat (deși le -am văzut la Target pentru 0,99 USD, precum și pentru Bucățile de ciocolată sunt cu adevărat mici …) Cu un lanț de hârtie, s -ar putea să numărați zile până la Hanukah, până la sosirea unchiului Jake, până când s -a câștigat o îmbrăcăminte uriașă, până când a fost acordat permisul șoferului, etc.

Ideea de cadou: Vrei să delegi administrarea acestei sarcini bunicii? Cumpărați un set din lanțuri de zi uriașe.

Designerul Kristin Adams Litke le face pentru numărătoarea inversă a zilei de evenimente de nuntă, numărătoarea inversă de naștere, precum și numărătoarea inversă a sosirilor pentru copii. Oricine din lista dvs. cu o secțiune C organizată în viitorul lor? Gândiți -vă la versiunea pentru copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *