Banana Custard Pops

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Ei bine, a fost ciudat. Nu am indicat să iau o vacanță atât de lungă de la consumul sănătos. Mă promit că nu am mâncat gunoi tot timpul în care am plecat. Pur și simplu m -am simțit neinspirat în bucătărie. Vremea caldă îți face vreodată asta? Adevărul să fie spus, s -ar putea să nu am nici măcar o rețetă pentru tine astăzi, dacă nu ar fi fost ieri pentru statutul de Facebook al unui prieten. Este adevărat, a scris ea: „Vă rog cineva să facă un popsicle care are vitamine și proteine, dar totuși are un gust bun? Pentru că este atât de fierbinte, încât tot ce vreau să mănânc sunt popsicles ”și am luat -o ca o provocare personală. Primul meu gând, pentru un popsicle bogat în proteine, a fost crema. Și nu indică nimic complicat, cum ar fi să faci o cremă și apoi să o înghețe, ci mai degrabă să fie prezent conceptul din spatele unei creme.

Și, așa că, am șoptit încet 2 căni de lapte degresat scalat în patru ouă rece și bătute. Am adăugat 2 linguri de zahăr (am adăugat două pentru copii, dar probabil că mi -ar fi adăugat doar una pentru mine) și am șoptit regulat la foc mediu mare până când amestecul a ajuns la o fierbere scăzută. Apoi, am îndepărtat rapid amestecul de la foc și am adăugat 1 lingură de melasă, 1 lingură de miere și 1 linguriță de vanilie.

Am amestecat amestecul bine cu 3 banane, 1 cană de iaurt simplu și 1 lingură de cacao. Lichidul amestecat a fost spumos, la început, așa că l -am lăsat să stea aproximativ zece minute (și am scos spuma rămasă din vârf) înainte de a -l turna în tăvile de gheață. Nu am niciun fel de producători de popsicle fanteziste (deși acum sunt pe lista mea), dar am pus o bucată de folie peste tavă pentru a ține bastoanele popsicle la locul lor. Și, ei bine, a funcționat suficient de bine pentru o practică.

Și bucătăria de testare a Kingdom Twind din America spune …

2 degetele mari …

2 degetele mari …

1 și 1/2 degetele mari … (de fapt, el a cerut astăzi aproximativ douăzeci dintre acestea. Nu am idee de ce pare că a fost torturat.)

2 degetele foarte entuziaste !! Sperăm că vă veți bucura de aceștia cu copiii voștri!

Discutați acest lucru pe forumul nostru

Link către această postare: Banana Custard Pops
Cursuri conexe pot ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *