The Magic Jar, aka Be Your Own Personal Fitness Instructor

Sunt încântat să prezint acest oaspete publică de la marele nostru amic, precum și de mamă rookie, Karen, care a creat propria metodă de a se forma cu un copil în casa:

După ce am furnizat nașterea anul trecut, am pierdut o mare parte din greutatea mea pentru copii destul de rapid, fără un efort mare. Am făcut o mulțime de mers pe jos, precum și de drumeții cu copilul, precum și am continuat să iau Pilates de câteva ori pe săptămână, plus că am alăptat în jurul ceasului- toate acestea au ajutat foarte mult. Cu toate acestea, încă nu sunt mai degrabă la fel de tăiat la fel de bine precum vreau să fiu. Copilul meu a atins o etapă imensă în weekendul trecut: a transformat unul. Am ales că un an a fost suficient de mult pentru a aștepta, fără a fi un pic mai important în ceea ce privește atacarea flăcării mele pentru sugari. Oricât de mult este foarte mult toată lumea din lume, sunt cu adevărat ocupat, nu am foarte mult timp pentru a face exerciții fizice, precum și pentru a descoperi că este dificil să fii motivat.

Soluția mea? Bingo Bingo de exercițiu încărcat surpriză! În primul rând, mi-am petrecut un pic de timp pe care am făcut exerciții excelente pentru a viza atât burtica post-sarcină, cât și celălalt bete noire, acea grăsime înrădăcinată (sau „Nuggets de pui”, așa cum le numește telefonul pentru instructorul meu Pilates.) Am ales 12 exerciții ca bine, așa cum le -a compus pe biți de hârtie. Am pus și numărul de seturi țintă, precum și repetări pe fiecare alunecare. Apoi am pus hârtiile mușcate într -un borcan în bucătăria mea. Zilnic trebuie să scot cinci alunecări, precum și să fac orice spun. Acest lucru face distractiv, deoarece nu am înțeles niciodată ce voi obține, precum și este nevoie doar de aproximativ 15 minute pentru a obține toate cele cinci exerciții. În plus, nu trebuie să fac cele mai urâte exerciții zilnic – în scândură, mă uit la tine – sau obosesc făcând exact aceeași rutină, precum și peste.

Am ales doar exerciții care nu aveau nevoie de dispozitive sau dispozitive pe care le dețin deja (care este un set de greutăți, precum și un singur cerc magic), de asemenea, am ales doar exerciții pe care le puteți efectua în PJ -urile dvs., pentru că intenționez să le fac pe cei vii Covorul spațial cel mai bine după ce mă trezesc în fiecare dimineață. Nu mă aștept la rezultatele lui Jessica Alba, cu toate acestea mă simt fantastic că am venit cu un serviciu care pare realizabil la fel de bine ca și țintit … precum și poate chiar un pic distractiv. La fel de bine că mi -ar plăcea cu adevărat să sărut acele nuggets de păsări la revedere înainte ca starea meteorologică să se încălzească suficient pentru blaturile rezervorului de depozitare.

Exerciții de probă pentru borcanul dvs. de surprize (copiere/lipire/imprimare sau compunere manuală, așa cum a făcut Karen):

Braț alternativ, precum și ascensoare pentru picioare: 8 seturi de numărare / 2

Crizuri de biciclete: 30 Count / 2 seturi

Munții alpinist: 10 repetări / 3 seturi

Lovitură de foarfecă: 10 fiecare picior / 3 seturi

Cercuri cu un singur picioare: 10 repetări / 3 seturi

Magic Circle (ooh, unde pui asta, precum și exact cât timp?)

Scândură: țineți timp de 15 secunde / 3 seturi

Scândură laterală 10 secunde / 3 seturi pe fiecare parte

Plăcile adânci 16 repetări

Lovituri în picioare (față apoi partea înapoi) 10 numără fiecare picior / 2 seturi

Cherry Pickers (ajunge la înălțime, apoi pune -le în coș): 20 Count / 3 seturi

Effere de podea: 20 numără / 2 seturi

Box timp de 2 minute cu jaburi, precum și cu vârfuri superioare

Sugerați mult mai mult în comentarii, doamnelor, acesta este un efort de echipă!

Înrudit: idei de antrenament naptime, trebuie doar să adăugați tehnologie
[Fotografii de Karen Merzenich]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *