În ziua în care marea mea mi-a verificat „la serviciu”

motivul pentru care sunt în stare să fiu un șezut la domiciliu este o sabie cu două tăișuri. Soțul meu, Mike, are un loc de muncă fantastic, cu toate acestea este destul de solicitant. De două ori pe an, în general, am ajuns să fiu un singur părinte timp de aproximativ 4-6 săptămâni, în timp ce lucrează 12-14 ore, 7 zile pe săptămână. Aproximativ cinci săptămâni până în acest sezon trecut de părinți singuri, mușchiul meu ne -a șocat venind acasă devreme într -o vineri aleatorie. La ora 11 a.m., m -a trimis la mesaje, precum și a întrebat dacă doresc să ies la prânz – din program, răspunsul a fost: „Da”. a respectat rapid un „Cum?”

Următorul lucru pe care îl știam, mergea pe ușa din spate cu un pumn de flori, precum și aproape că am trecut pe canapea de la o suprasarcină de șoc, precum și de fericire. El a dezvăluit că mă ia la fel de bine ca și copilul nostru Eli la Sea Salt, un restaurant exterior ideal în mijlocul unui parc, precum și să meargă la o plimbare în jurul cascadelor apropiate de îndată ce Eli s-a trezit de la puiul de dimineață .

Am fost atât de extatic încât am început instantaneu să -mi împachetez echipamentul pentru copii, precum și de îndată ce Eli era treaz, eram pe ușă.

Într -o zi atât de superbă, nu am fost singurii cu acest concept, astfel încât liniile au fost lungi la fel de mult, precum și serviciul a fost lent la restaurant. Pentru a -l menține pe Eli la îndemână, l -am hrănit cu aproximativ jumătate din greutatea lui în Cheerios, precum și la apă. Îmi doream doar că am adus suficiente majorete pentru ca eu să fac la fel. Cu toate acestea, ca adult, trebuie să fii cel individual, nu? Adesea a fi adult este incredibil de enervant.

După prânz, ne -am plimbat cu parcul pentru a vedea cascadele, precum și a ne alunga propriile umbre.

Unul dintre lucrurile preferate ale lui Eli în timp ce ne verificăm curtea este să alegem păpădia galbenă, precum și 1) să le mănânce sau 2) să le înmâneze. (Ceea ce mă face să mă simt destul de grozav că niciodată nu a trebuit să -i arăt copilului meu că furnizarea de flori mamei este un lucru minunat de făcut!)

Înainte să înțelegem că cea mai bună după -amiază s -a terminat, precum și Eli a fost încasat în pătuțul său în pepinieră, în timp ce Mike a încasat pe canapea înainte de a fi nevoie să se întoarcă la muncă pentru încă o schimbare. Am ieșit afară, așa că nu i -aș deranja pe băieții mei, făcând o notă mentală pentru a împacheta mult mai mult Cheerios în geanta de scutec pentru excursii grozave de prânz surpriză ca astăzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *