Copilul nu va lua o sticlă? Chiar aici sunt 5 metode pentru a -i ajuta

, așa că copilul tău nu va lua o sticlă. Deși cu siguranță acesta nu este cel mai rău lucru cu care trebuie să te descurci, poate fi extrem de frustrant. Pe partea strălucitoare, copilul tău iubește cel mai probabil boobii, precum și s -a prins bine. Cu toate acestea, în timp ce vă place cel mai mult, precum și alăptarea, nu veți fi cu ei 24/7, precum și este extrem de dificil să le lăsați în grija altcuiva dacă nu vor lua o sticlă. Devine o problemă autentică atunci când în cele din urmă vă simțiți pregătiți să vărsați transpirația, precum și să ieșiți într -o noapte de întâlnire, precum și când v -ați întors la muncă, doriți cu siguranță acest lucru.

Avem toate sfaturile pe care trebuie să le ajutați să vă ajutați cu copilul care nu luați o sticlă. Te -am obținut, mama, precum și ne trimitem tot noroc vibrează. Până la urmă, nu puteți pierde acel babysitter remarcabil pe care l -ați descoperit tocmai de când copilul dvs. înfometat este de neconsolabil!

Motivele pentru care copilul tău nu va lua o sticlă

Primul pas extrem de mare pe care ar trebui să -l faci atunci când copilul tău nu ia o sticlă este să descoperi sursa problemei. Vă oferim 5 sfaturi excelente de mai jos pentru a lucra cu această luptă, cu toate acestea veți descoperi mult mai mult succes cu ei dacă abordați mai întâi rădăcina problemei! Mai jos sunt câteva motive tipice pentru care sugarii refuză o sticlă.

Stresul – acest lucru poate fi din cauza atmosferei sau a copilului tău ar putea să -ți hrănească propriile emoții. Orice ar fi declanșat stresul tău pentru sugari poate îngreuna ei să vrea să încerce ceva nou, precum o sticlă.

Mama este la fel de bine apropiată – copilul tău este mai inteligent decât crezi! Aceștia sunt parteneri cu mama cu mâncare, precum și dacă este în preajmă, pot refuza toate celelalte metode.

Nu -i place sentimentul artificial – unii sugari doar nu le place senzația sticlei. Acesta este motivul pentru care este important să încercați diferite sfarcuri, precum și sticle. De asemenea, poate dura mult timp pentru a le folosi!

Probabil că nu are nimic de -a face cu zăvorul – deși este posibil ca copilul tău să aibă o perioadă grea cu zăvorul la sticlă, acest lucru nu este extrem de probabil. Dacă alăptează bine, ar trebui să fie bine cu alimentarea cu sticle, așa că m -aș uita la celelalte motive enumerate chiar aici. Cu toate acestea, dacă credeți că aceasta este problema, încercați câteva sfarcuri diferite, precum și sticle!

Metode pentru a -ți ajuta copilul să ia o sticlă

1. Plătiți dobânzi către mediu:

Faceți acest lucru cât se poate de stres, asta înseamnă să vă aflați exact cum să vă calmați și pe voi înșivă! Încercați să metodați ceva respirație. De asemenea, poate fi practic să descoperiți o zonă pașnică, cu foarte puține distrageri. Luați în considerare faptul că această întreagă sticlă este nouă pentru copilul dvs., precum și pot fi un pic confuz cu privire la motivul pentru care mâncarea lor nu vine de la mamă. Cu cât sunt mai puțin stresați, cu atât este mai probabil să vă probeți copilul să încerce sticla. Dacă vă simțiți copleșiți, înmânați datoria sticlei către altcineva, precum soțul dvs. sau noua bunicuță și bunicul.

2. Dacă copilul dvs. nu va lua o sticlă, faceți -o similară cu mama:

Poate că sugarul tău te place la fel de mult! Îi poți învinovăți cu adevărat? Unele lucruri pe care le puteți face pentru a le face să se simtă puțin mai bine sunt încălzirea sfârcului sticla sau chiar selectați un sfârc colorat maro/nud în loc să fie clar. Acest lucru le poate declanșa memoria, precum și le poate aminti de hrănirile lor tipice. De asemenea, ar trebui să încercați să le țineți la fel ca și când alăptați. Mulți părinți nu observă exact cât de mult modifică rutina de hrănire atunci când merg să le ofere copilului o sticlă. Dacă observați că le țineți total diferit, încercați să imitați reținerea alăptării. Evident, veți avea nevoie să ajutați alți îngrijitori să -și dea seama!

3. Încercați încă o dată, precum și din nou:

Diferite sticle, diferite tipuri de sfarcuri, flux diferit. Încercați -le pe toate la fel de bine, apoi faceți -o din nou. Răspunsul la a -ți face copilul să ia o sticlă poate fi la fel de simplu ca să descoperi potrivirea perfectă. Deși să ne dăm seama exact cum să blochezi nu este în mod normal problema, este posibil ca acesta să fie motivul pentru care nu vor lua sticla. Unele sticle le pot ajuta să -și dea seama, astfel încât încercarea diferitelor tipuri merită.

4. Obțineți -le în locul perfect:

Dacă copilul tău nu va lua sticla, încercând să le ofere atunci când nu le este foame sau când le este la fel de foame va fi dezastruos. Încercați să hrăniți sticla atunci când au dreptate în acel loc perfect nu la fel de bine flămând. Aveți o posibilitate mult mai bună de a -i face să fie cooperanți atunci când nu sunt morocăni.

5. Ieșiți din casă:

Dacă copilul dvs. nu va lua sticla de la dvs., oferiți -le posibilitatea de a -i oferi o încercare cu altcineva ca soțul dvs. sau cu unul plăcut. După cum am spus, s -ar putea să vă placă la fel de mult, precum și simțirea existenței voastre doar adaugă confuziei lor.

Sticle pe care le sugerăm pentru BreaBebelușii Stfed

Mimijumi:

Această sticlă este cu adevărat uimitoare, precum și sperăm că copilul tău va fi de acord! Este menit să imite sânul unei mame, precum și o formă, pe care o puteți vedea clar în fotografie. Sunt făcute în special pentru a ajuta sugarii care refuză sticla. De asemenea, ei permit copilului tău să se prindă corect, precum și să gestioneze fluxul de lapte la fel cum ar face atunci când alăptează. Acest lucru este util pentru avansarea lor orală, precum și pentru dentară! Este fabricat cu siliconul medical, precum și cu alimente, precum și cu, de asemenea, este simplu de curățat. Verificați -l!

Comotomo Natural Feel:

Această sticlă este moale, precum și stoarsă. De asemenea, are un flux lent, care este excelent pentru bebelușii tineri. De asemenea, are orificii anti-colicice pentru a menține stomacul copilului să se simtă bine. Cel mai bun dintre toate, este BPA, PVC, precum și Fallalate Free. Acest lucru face extrem de simplu de curățat, precum și de încălzire, deoarece poate merge în mașina de spălat vase, precum și cu microunde. În plus, îmi place aspectul super contemporan! Ia -ți al tău aici.

Sticlă nanobebe:

Cumnata mea intenționează să încerce aceste sticle cu minunatul ei copil nou! Mi -a adus interesul pentru ei, precum și cred că sunt minunați! Acestea au forma la fel ca un boob, care este practic în recrearea rutinei tipice de hrănire a copilului tău. Această sticlă este o opțiune excelentă dacă veți schimba între sân, precum și sticla, deoarece nu va provoca la fel de multă confuzie pentru copilul dvs. De asemenea, se încălzesc rapid, precum și uniform, făcându -le excelente pentru cei nerăbdători. Acestea includ un adaptor de pompă de sân, astfel încât să puteți pompa chiar în sticlă. Super convenabil! Verificați -le aici.

Tommee Tippy Better to Nature:

Tommee Tippy a făcut o sarcină minunată cu acest sfârc de sticlă. Este la fel de aproape ca un sfârc artificial poate ajunge la lucrurile autentice în senzație, mișcare, precum și întindere. Aceste sticle sunt, de asemenea, extrem de simple de reținut, precum și au puține părți, ceea ce le face simple de curățat. Le puteți achiziționa în 3 fluxuri diferite; lent, mediu, precum și rapid. Cel mai fin dintre toate, vin la o etichetă de cost excelentă. Cumpărați -vă aici!

Munchkin Latch Latch-Free BPA:

Cel mai probabil vă hrăniți în continuare laptele matern pentru sugari chiar și atunci când încercați sticla, ceea ce înseamnă că veți pompa. Munchkin Latch fără BPA poate fi conectat la un adaptor de pompă, ceea ce îl face adaptabil la majoritatea pompelor de sân proeminente. Sticla în sine are un sfârc excelent care le place mulți sugari. De asemenea, are o supapă anti-colic, precum și încurajează zăvorul adecvat, astfel încât copilul dvs. nu va suge în aer suplimentar. Puteți cumpăra întregul set nou -născut chiar aici la un preț excelent!

Alte articole practice despre hrănire:

7 alegeri super excelente pentru un sutien sport medical

Cele mai bune sticle pentru sugari pentru gaz, exact cum să simplici burta copilului tău!

3 sfaturi de alăptare pe care le-am auzit, precum și peste 3 lucruri pe care le doresc pe care le-am auzit în schimb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *