Activitățile de Paști pentru copii mici [+ idei de cadouri de baschet de Paști]

de la concepte de cadou distinct de Paști de Paști la distracție Activități de Paști pentru copii mici, avem tot ce aveți nevoie pentru cel mai bun eveniment de primăvară încă! Cele mai frumoase știri despre toate, conceptele de coș includ foarte puțin zahăr, precum și jucării că bitul tău va obține o anumită folosință fantastică din. În ceea ce privește activitățile, avem niște răsturnări inovatoare pe clasice, cum ar fi ou de îmbrăcăminte împreună cu unele idei complet noi. Iată exact cum să planificați un Paște că aceștia nu vor uita niciodată!

Activitățile de Paști pentru copii mici [+ idei de cadouri de coș de est]

Cu cinci munnkkins în casă, variind de la 4 ani la 15 ani, puteți fi sigur că am câteva evenimente tinere de Paști de Paști sub centura mea. Vestea interesantă este că există atât de numeroase metode diferite de integrare a Paștelui, precum și numeroasele lor nu includ zahărul! Dacă aveți un copil tânăr, cel mai probabil sunteți de acord cu cele mai puțin zaharice, cu atât mai bine. În schimb, oferiți-vă totuși ceva distractiv să faceți sau să-i scrieți o jucărie care îi va aduce plăcerea de mulți ani.

Idei de cadouri de tip Candy Candy Basket

De ce facem un cadou mare de Paște

În ultimii ani, în loc de o mulțime de tratamente, am ales un cadou de Paște mai mare. Ceea ce am descoperit este că copiii noștri sunt mai puțin copleșiți, precum și suprasolicitați, precum și cu adevărat încântați în ziua lor mai mult. Mai în vârstă de patru ani sunt de 10-15 ani, astfel că de obicei, primesc un joc video noi, un costum sau lucruri sportive.

Olivia, cel mai tânăr, este un copil tânăr, precum și așa că încercăm de obicei, precum și descoperind o jucărie pentru ea. Și ne concentrăm cu adevărat pe descoperind ceva pe care îl poate folosi pe tot parcursul anului.

2 Cadouri ideale pentru copii mici pentru Paște
Costul Fisher este unul dintre acele branduri pe care le-am cumpărat continuu de-a lungul anilor. Descoperim jucăriile lor pentru a fi angajat, distractiv, precum și ei cu adevărat durează! Unul dintre jucăriile preferate ale lui Ella cresc a fost setul de ceai, atunci când am întâlnit o versiune mai nouă a râului iubitor n Descoperiți maniere minunate de ceai set, am înțeles că a trebuit să-l iau pentru Miss Livvy.

Cred că acest set iubitor ar fi darul ideal pentru cel puțin din viața ta acest Paște. Liv îi place că își scutește imaginația. Ea are sărbătorile de ceai (și cafea) cu noi, precum și animalele umplute preferate, de asemenea.

Ceva distinct despre jucăriile costurilor Fisher este capacitatea lor de a crește cu copilul în timp. Râsul n descoperă maniere minunate Setul de ceai are trei etape încorporate care vă permit copilului să obțină acces la diferite niveluri de cântece, sunete și fraze pe măsură ce cresc.

Liv a fost un comunicator târziu, într-adevăr nu a vorbit un cuvânt până când nu a fost practic 3 1/2 ani. Deci, personal, îmi place că acest set de ceai iubitor îl încurajează să aibă conversații, precum și să se întoarcă și vorbind.

Am luat această strategie în Gifting-ul meu de Paști pentru nepotul meu din acest an, de asemenea. El are 14 luni, precum și i-am luat un fisher costă rock un stivă. Acesta este unul dintre darurile mele preferate pentru a oferi, deoarece țin cont de faptul că am fost atunci când eram copil.

Ați înțeles că prima rocă a fost introdusă în anii 1960? Destul de cool, nu?

10 Mult mai multe idei de cadouri de tip Basky de Paști

Consumabile de artă (creioane, cărți de colorat, vopsea dotter)
Jucarii pentru piscine (bastoane de scufundare, bile de plajă, bile de apă, ochelari)
Bule
Cărți de Paști
Sport Gear (Velcro Catch joc, sticle de apă, conuri)
Jucarii de baie (comprimate de apă de baie cu culori, baie cu bule, jucării de baie, precum și acest prosop cu glugă luxos)
Play-doh (aluatul real, precum și accesorii)
Accesorii de păr (hairbrush, arcuri, benzi de cap)
Zmee
Lego seturi sau figuri mici de jucărie
Jucăriile de joc din afara (cretă de trotuar, yo-yos)

Magazin Favoritele noastre de Paști aici!

<. $ 4.00. $ 7.66. $ 15.00. $9.99 $20.00 $5.99 $21.99 $12.99 $9.99 $3.39 $18.96 $9.99 $12.58$ 9.11. $ 29.00. $ 11.95. >

Top 5 activități de Paști distincte pentru copii mici

Ouăle vopsite de bici

Pur și simplu răspândiți biciul minunat (sau crema de bărbierit) pe o foaie de coacere, reduceți colorarea alimentelor pe partea superioară utilizând culori diferite în diferite secțiuni. Apoi, luați o paie, precum și amestecați pentru a produce un aspect cu cravată. Rulați un ou în biciul minunat pe o parte, apoi flip, precum și total pe cealaltă parte. lăsați să se usuce timp de 10-12 minute, precum și apoi clătiți.

Easter Tower Stem Challenge

Dacă căutați o activitate academică, dar Easy Easy Easy, acest concept este perfect! Există atât de mult mai mult puteți termina cu ouă de Paște din plastic decât să le umpleți cu bomboane pentru vânătoare de ouă. O alegere remarcabilă este de a separa vârfurile de ou din plastic din fund. Apoi, oferiți-le copilului dvs., precum și le permiteți să dezvolte turnuri cu bucățile de ouă.

Tinerii vor dezvolta un număr de turnuri, precum și în curând recunosc că prin stivuirea tuturor vârfurilor sau a tuturor fundurilor pe care le pot produce cele mai bune turnuri. Este o distracție și o activitate academică de Paști pe care copiii mici o vor iubi.

Activitatea senzorială de grădină de primăvară

Coșurile senzoriale au fost întotdeauna preferate în casa noastră. Acestea oferă șanse pentru copiii mici să verifice atingerea, vederea, sunetul, precum și mirosul. În plus, numeroși tineri doresc să-și ia mâinile acolo, precum și să simtă toate structurile diferite.

Pentru această activitate, veți avea nevoie de o cutie de cauciuc sau o cutie de carton pentru a ține totul, orez brun pentru a acționa ca compost / sol (sau hârtie maro tocată sau paste de culoare maro), unele lopate, vase de grădină din plastic, morcovi autentici etc. va avea o explozie, precum și veți obține mult timp să vă relaxați. Este o victorie / câștig!

Experimentul de fasole jeleu

Îmi place să folosesc câteva dintre bomboanele din casa noastră în jurul valorii de Paște în alte metode decât să mănânc. Acest lucru include, în general, utilizarea pieselor de bomboane în lucrarea noastră de artă, totuși, un concept mai distractiv este de a le folosi pentru propriile experimente ușoare de știință. Pentru acest experiment, tocmai ați împărțit fasolea de jeleu prin culoare. Apoi localizați 3 fasole de jeleu din fiecare culoare într-un castron mic, precum și umpleți cu lichide diferite. Am selectat apă caldă, oțet, club de sodiu, precum și apă cu sare.

Permiteți fasolei să stea pentru o zi întreagă, precum și să inspecteze în mod regulat pentru a vedea dacă există vreun tip de schimbări. Tinerii preferă să ia ghiciți la care lichidul va avea cel mai semnificativ impact.

Egg stamping With Potatoes

This may be my all-time preferred Easter craft for toddlers. It is a easy craft as well as you most likely already have whatever you requirement at house to do it. parents just cut the bottom part of a few potatoes off. then slice ridges into the potato. directly lines, squiggly lines utilize your imagination.

Once the potatoes are sliced just location them on a covered table with some finger paint as well as enable your kid to stamp away. They turn out quite cute!

Noi vrem sa stim! What are your preferred Easter activities for toddlers?

You may likewise Enjoy:

Start training Your young child for Easter

25 fun indoor activities for youngsters to have Up Your Sleeve!

Pin for later –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *