13-29 mai este săptămâna națională de sănătate a femeilor – sănătatea dumneavoastră are prioritate. Luați timp pentru a fi o partajare mai sănătoasă și mai fericită

este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Femeile din întreaga țară sunt întinse subțiri. Ele sunt de obicei multi-tasking și încercând să-și echilibreze locuința și viața de lucru, ceea ce implică punerea sănătății pe arzătorul din spate. 13-19 mai este Săptămâna Națională de Sănătate a Femeilor, un efort național creat de Oficiul pentru Sănătatea Femeilor, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din Statele Unite, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la etapele gestionabile, femeile pot lua pentru a-și îmbunătăți sănătatea. Herbalife nutriție a înregistrat Dietitul Susan Bowerman oferă sugestii valoroase cu privire la sănătatea și legăturile de ph-D feminine către resurse pentru a vă ajuta să fiți o versiune mai sănătoasă și mai fericită a dvs.

Mâncați sănătoși – căutarea unui plan simplu, ușor și eficient de masă? Planurile de hrană zilnică (disponibile pentru descărcare), create de Susan Bowerman, au încorporat Calorie Counts și sunt dezvoltate pentru a vă oferi proteinei că organismul dvs. are nevoie în fiecare zi pentru a funcționa la cele mai bune. Tot ce trebuie să faceți este să selectați planul care se potrivește nevoilor dvs. Apoi, creați meniuri zilnice care includ mese sănătoase și echilibrate, gustări de proteine ​​și shake-uri (cum ar fi Formula 1, aroma de arahide prăjită de herbalife nutriție).

Obțineți în mișcare – ar trebui să obiectivați timp de 30 de minute de exercițiu zilnic pentru a reduce riscul de boli cronice comune. Dacă nu vă puteți face exercițiul tuturor, vestea bună este că este încă eficientă dacă antrenamentul dvs. este împărțit în scurte explozii de activitate pe tot parcursul zilei, potrivit unui nou studiu publicat în Jurnalul American Heart Association. Și da, luând scările în locul ascensorului, mergând pe briskly (cel puțin 3 mile pe oră) și găsirea unui spațiu de parcare al autovehiculului cel mai îndepărtat de magazin toate în funcție de activitatea zilnică. În plus, pentru mulți, trecând departe de birou dvs. nu este întotdeauna posibil, dar puteți obține încă un exercițiu în acest “5 exerciții pe care le puteți face la birou”.

Vitamine vitale legate de a lua zilnic

Asigurați-vă că vă prindeți ZZZ-ul. O odihnă suficientă este vitală pentru sănătatea dvs. și este valabilă mai ales dacă aveți un program ocupat și exigent. Somnul insuficient poate sabota chiar și cel mai disciplinat plan de sănătate, deoarece oboseala și oboseala de zi cu zi vă pot determina să vă răniți activitatea sau vă puteți întoarce la mâncare pentru a vă “percepe”, pe de altă parte, o rutină obișnuită de exerciții vă poate ajuta să obțineți mai adânc , un somn mult mai odihnitor și mai restaurativ.

Ca mama, înțeleg cât de ușor este să te concentrezi în întregime asupra familiei, dar este, de asemenea, esențial să ne dăm seama că avem nevoie de timp să ne îngrijim de noi, asigurându-ne că mâncăm corect, exercitând și a obține suficient somn, astfel încât să putem fi Mai sănătoasă și mai fericită pentru familia noastră.

Pentru mai multe sugestii privind nutriția și fitness, verificați descoperirea unei nutriții bune.

Link la acest post: 13 mai este săptămâna de sănătate a femeilor naționale – sănătatea dumneavoastră are prioritate. Luați timp să fiți mai sănătoși și mai fericiți

0/5.

(0 comentarii)

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *