Planificați o vacanță de gospodărie în această primăvară?

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

În timp ce într -o vacanță de gospodărie, uneori intestinul meu nu se simte bine. Ți s -a întâmplat vreodată asta? S -ar putea să fim într -o călătorie rutieră, precum și să simt presiune, precum și dureri ca și cum trebuie să merg numărul doi, însă atunci când ajungem la oprirea de odihnă, nu se întâmplă nimic. Sau, suntem la hotelul nostru după ce am mâncat gunoi, precum și mâncare rapidă, precum și eu, precum și din baie. Sunt sigur că ai experimentat și asta.

Când modificați programul, călătoriți sau mâncați diferite tipuri de alimente, corpul este introdus în lucrurile care sunt străine. Acest lucru se datorează frecvent bacteriilor străine care sunt tipice în alimentarea cu apă sau în atmosferă (localnicii sunt folosiți la acesta, cu toate acestea, poate face ravagii asupra celor care nu sunt!) În locuri noi, în special atunci când călătoriți în străinătate. Un sistem de floră prietenos sănătos poate ajuta la combaterea „nu este prietenos”, astfel încât să nu experimentați inutil. Sprijinul de la Flora Flora de gospodărie Probiotic + prebiotic oferă o combinație de 20,4 miliarde CFU, în două culturi, plus formulă prebiotică care poate ajuta la stimularea microbiomului pentru a vă asigura că puteți lupta mult mai bine cu acele bacterii necunoscute.

Relieful Family Flora Traveller este disponibil într -o cutie cu pachete de servire la îndemână concepute pentru călătorii. Tot ce trebuie să faceți este să o amestecați într -o mâncare sau o băutură rece sau să luați direct din pachet pentru a susține echilibrul ideal de floră. Relieful călătorului pentru flora gospodărească este conceput doar pentru adulți. Dacă copilul tău are probleme digestive în timpul călătoriei, îți sugerez să încerci echilibrul de zi cu zi Flora Jr.

La fel ca și adulții, „bacteriile bune” ale copiilor cuprind 1 trilion de celule din microbiom. Tinerii alimentelor mănâncă (sau nu mănâncă!), Medicamentele pe care le iau, ceilalți copii cu care sunt disponibili în contact, pot interfera cu un echilibru sănătos în microbiom. Flora gospodăriei Echilibrul de zi cu zi Junior Probiotic + Prebiotic oferă un CFU de 10 miliarde, combinație în patru culturi plus formulă prebiotică pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani, ajutând burtele tinere să-și păstreze echilibrul. Flora gospodăriei Echilibrul de zi cu zi Junior evită, de asemenea, constipația și diareea.

În legătură cu simptomele de indigestie

Family Flora Flora Traveller mă ​​ajută să păstrez un echilibru sănătos în sistemul meu digestiv. Nu mai trebuie să experimentez cu crampe, precum și cu durere în timp ce călătoresc cu familia mea. Îmi plac porțiile ușor ambalate care se formează rapid în geanta mea sau îmi aduc.

Pentru mai multe informații despre produsele Flora de uz casnic, accesați Familyflora.com. De asemenea, pot fi cumpărate de la magazinul dvs. regional. Vizitatorii Revistei Healthy Moms pot primi 3 dolari din produsele Flora de uz casnic la Target. Faceți clic aici chiar pentru cuponul dvs.

*Dezvăluire: Am primit o cutie de ajutor pentru călătorul Flora de uz casnic în schimbul acestei recenzii. Toate opiniile sunt precise, precum și 100% ale mele.

Link către această postare: Planificarea unei vacanțe de gospodărie în această primăvară?

5/5

(1 recenzie)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *