7 sfaturi pentru noi mămici

Post actualizat.

Am adresat părinților pe pagina mea de Facebook cinstită, întrebând ce sfaturi le -ar da noilor mămici acum, ei au avut propriile lor.

Primesc o mulțime de e-mailuri de la mămici și noi mămici care caută sfaturi și, în timp ce am acum 7 și 5 ani, îmi amintesc bine de zilele copilului.

Aș dori să am un alt copil și într -o zi potențial și dacă am norocul să fac acest lucru, mă voi întoarce singur la această postare, deoarece mamele prezentate aici împărtășesc perle serioase de înțelepciune!

Mulțumesc tuturor celor care au contribuit. Am inclus câteva dintre sfaturile de mai jos și puteți citi firul complet aici.

Sper că vi se pare util. Dacă vă luptați, vă rugăm să vă adresați sprijinului de la medicul de familie, familie și prieteni și știți că nu sunteți singur.

Ceea ce se poate simți ca un ciclu de privare de somn interminabilă și stres se va îmbunătăți, promit. Și asta va trece.

Bucurați -vă de postare.

7 sfaturi pentru a ajuta noi mămici:

1. Ai încredere în intestinul tău.

Primele zile, luni și chiar primul an pot fi grele cu un copil, iar copiii prezintă noi provocări, indiferent de vârsta lor, tot timpul. Cel mai popular sfat de femei împărtășite pe firul FB este să aibă încredere în intestinul tău.

Nu te va dezamăgi.

Carrie’ann Hardker spune: „Întotdeauna ai încredere în instinctele tale, nimeni nu -ți cunoaște copilul la fel de bine ca și tine. Dacă simțiți că nu există ceva destul de corect, mergeți cu el și faceți tot ce trebuie să faceți. Când cel mai tânăr meu avea 5 săptămâni, nu s -ar așeza/mânca, temperatura ei a continuat să fluctueze, așa că am mers la Drs de urgență. În momentul în care mi -am luat programarea, am reușit să -i aduc temperatura, dar încă nu avea dreptate. Am fost sfătuit să mă întorc acasă și să fiu cu ochii pe ea-când eram încântător, nu am fost mulțumit de faptul că am primit rolul obligatoriu de ochi pe care îl obții atunci când oamenii cred că ai reacționat excesiv și mi s-a spus dacă simt că este necesar, eu ar trebui să meargă la A&E. Atât de bucuros că am făcut doar că la 30 de minute după sosire, a venit cu o erupție cutanată, s -a grăbit pentru un robinet al coloanei vertebrale și a petrecut o săptămână în spital cu meningită. Mâini în jos, a fost cea mai proastă săptămână din viața mea, dar ar fi putut fi mult mai rău ”.

Este vital să ai încredere în acel instinct matern puternic. Mama chiar știe cel mai bine.

Becky Wood este de acord: „Folosiți îndrumarea ca asta. Nu este Evanghelie, ci sfaturi pur și simplu necesare bun simț aplicat. Îți cunoști copilul mai bine decât oricine. crede în instinctele tale’.

2. Simțirea în afara adâncimii tale este normală.

Crumb -urile de pe covor spune: „Simțirea copleșită este total normală. Emoțiile tale vor fi peste tot, dar dacă poți păstra o mică parte din creierul tău care îți amintește, „și asta va trece” (chiar dacă nu se simte așa), lucrurile par puțin mai ușoare. Și nu vă fie frică să vă întindeți și să cereți ajutor. Ești o mamă nouă, nu Wonder Woman! ”

Vă rugăm să vorbiți cu cineva în care aveți încredere dacă vă simțiți deprimat și neliniștit. Cereți -vă medicului de familie pentru asistență și sfaturi. Am suferit în tăcere timp de 10 luni după o naștere traumatică. Odată ce am primit ajutor prin intermediul NHS pentru a vedea un terapeut și am vorbit cu familia și prietenii mei, mi -am reconstruit încet încrederea și am început să mă simt mai puternic zi de zi.

3. Planurile de naștere și nașterile s -ar putea să nu rezolve modul în care v -ați imaginat.

Emily Gubby scrie: „Planurile de naștere funcționează rar exact așa cum doriți. Nu vă fie frică să vă răzgândiți despre lucruri (de exemplu, în muncă, am plecat de la a dori să fiu 100% fără droguri la toate drogurile lol!) ”. Fii bland cu tine insuti. Tot ce contează este mama și copilul sunt în siguranță, nu cum ai născut sau ai hrănit copilul.

Claire Norton împărtășește experiența ei: „A trebuit să am o secțiune C de urgență cu primul meu, a fost ultimul lucru pe care mi-l doream, dar așa a fost. Am simțit că la început mi -a lipsit, nefiind în stare să am o naștere naturală m -a făcut să mă simt mai puțin de femeie și apoi laptele meu nu a intrat niciodată. Nu am contat cât de greu am încercat cu sânul, pur și simplu nu vino. Am simțit un eșec total. Apoi primești comentariile stupide de la unii dintre așa -numiții tăi prieteni. „Oh, ai fost la chic să împingi” !!!!! Și atunci am avut consilierii de alăptare care să -mi spună orice faceți, nu să oferiți copilului dvs. formula, este otravă și este probabil să termin cu cancer de sân (da, în serios, a spus asta) bine acum mă uit înapoi la toate și uneori Simt că am eșuat ușor, dar de când am mai avut un alt copil, secțiune C și din nou fără lapte, dar nu-mi pasă. Ambii copiii mei sunt sănătoși, siguri și vii. Bănuiesc că ceea ce încerc să spun este, fără sarcină, nașterea este ușoară sau perfectă, mergeți cu ea și faceți ceea ce este mai bine pentru dvs. și pentru copilul vostru. Lucrurile ceea ce spun toți ceilalți dacă doriți sau nu doriți să alăptați hrana nu vă simțiți rău sau vinovați, faceți ceea ce este mai bun pentru dvs. Ignorați toate comentariile stupide de la oameni și urmați -vă instinctele, o mumie fericită este egală cu un copil fericit este egal cu o casă și o viață fericită. Bucurați -vă de copilul dvs. și nu vă faceți griji pentru ceea ce spune sau crede cineva ”.

Am avut o secțiune C de accident cu prima mea, care a fost nevoie de mult timp pentru a mă recupera din punct de vedere fizic și mental, al doilea meu a fost un electiv calm și am făcut pace cu faptul că prima naștere pe care am sperat-o nu am făcut-o tuRN, așa cum a fost planificat. Tot ce contează este o mămică sănătoasă și un copil.

4. Prieteniile se pot schimba.

Prietenii fără copii s -ar putea să nu înțeleagă lumea ta nouă (nu sunt sigur că am înțeles pe deplin prieteni care erau mame înainte de a deveni una singură). Louise Ferne Brown spune: „Vă veți da seama dintr -o dată cine sunt și prietenii și familia dvs. … (într -un mod non -învinovățitor!) Nu am avut în vedere atât de mulți prieteni (în general fără copii) doar dispărând după întâlnirea inițială și salutarea. Nu mi -am dat seama cât de intermitent ar fi masiv dragostea și legătura mea pentru fiica mea, așa că dăruirea mea a fost pentru copilul meu și să mă țin pe căruța de mămică distractivă! ”

Prieteniile se pot schimba așa cum te simți despre propria ta viață. Nu înseamnă că nu te vei mai simți în viitor sau nu te vei mai bucura de aceleași lucruri, dar a avea un copil este o importanță importantă și o schimbare de stil de viață. Încă iubesc o noapte de fete, dar acestea nu sunt la fel de obișnuite ca odată.

Annie Flynn ne amintește că toate relațiile pot fi puse sub încordare atunci când va ajunge și un copil, „Relația dvs. cu partenerul dvs. va fi sub stres, dar va fi mai ușor, astfel încât să nu vă certați cu privire la cine este mai obosit. Amândoi sunteți! ”.

Ia -o pe rând pentru a împărtăși nopți dacă poți și nu te speria să împărtășești cât de greu ai putea găsi lucruri. Acceptați și mizeria. Îmi place o casă fără pată, dar mi -am dat seama că am făcut prea multă presiune asupra mea și mi -am scăzut puțin standardele.

Viața s -ar putea să nu se simtă ușor de gestionat chiar acum, dar înainte de a o cunoaște, veți intra din nou în canelură și va exista un nou normal.

5. Fii bun cu tine.

Așa cum am menționat anterior, a fi amabil cu tine este esențial. Tratează -te așa cum ai face cel mai bun partener.

Jill Thompson sfătuiește: „Nu pune niciodată prea multă presiune asupra ta .. DO ce este potrivit pentru tine și familia ta !! Mumia fericită = copil fericit ”.

Rebecca Louise Preston spune: „Stresul… Vinovăția mamei… nevoia unei rețele de asistență, deoarece singurătatea este imensă! Tot ce vă spun ei este cum să aveți grijă de un copil … nu cum să vă îngrijiți de voi !!! ”

Este vital să vă aflați pentru sprijin, să vă luați timp când puteți și să vă conectați cu alți părinți din viața reală și pe rețelele de socializare, astfel încât să vă simțiți susținuți.

6. Obțineți ceva aer curat

Liz Gillum spune: „Unul dintre cele mai bune, dar mai puțin obișnuite sfaturi pe care le -am primit, a fost să depun un efort mare pentru a ieși afară în fiecare zi. Chiar dacă tot ce faceți este să împingeți pramul în jurul blocului sau să mergeți la magazin pentru un lapte de picătură, mergeți afară și obțineți un pic de lumină și aer. Este atât de important să te ajute să rămâi sănătos! ”

Nu te simți presat să slăbești, corpul tău s-a schimbat dintr-un motiv (ai făcut o persoană atât de mare de cinci ani), dar când vrei să începi să te miști mai mult, încet la început, antrenorul PT Colette Cooper are câteva cuvinte de sfat ,

„Ca profesionist în fitness care lucrează cu femeile, văd prea des acel aspect de teamă pe care doamnele îl au atunci când intră în sală pentru prima dată. De fapt, majoritatea femeilor nici măcar nu ajung atât de departe. Preferând în schimb să opteze pentru DVD -urile de antrenament la domiciliu, unde pot transpira fericit fără audiență (cu excepția micilor oameni cu care sunt sigur). Dar de multe ori cea mai grea parte care se îmbarcă în orice regim de exerciții fizice este să înceapă încrederea:

Pentru a cumpăra acel DVD

Pentru a programa timpul pentru a merge la o plimbare/jog

Pentru a numi în sfârșit acel antrenor personal

Pentru a -ți păstra compania prietenilor la Slimming Club

Pentru a găsi încrederea de a intra în vechiul tău costum de înot și de a purta carne localnicilor

În experiența mea, ceea ce se întâmplă în general atunci când sigiliul a fost rupt este că încep să -și scurgă încrederea. Pentru că găsesc că o pot face.

Nimeni nu i -a judecat că a cumpărat DVD -ul

Se dovedește că au avut timp să -și împingă copilul în jurul parcului timp de 20 de minute

Antrenorul personal nu este atât de înfricoșător

Clubul Slimming este plin de oameni la fel ca tine și poți vedea dezvoltarea prietenii

Și ești prea ocupat să te distrezi cu copiii tăi în piscină pentru a te gândi chiar la ce cred alții despre vechiul tău costum

Așadar, atunci când începeți să vizualizați modul în care începerea călătoriei vă poate face să vă simțiți, acesta devine din ce în ce mai ușor și mai ușor ”.

7. Știți că aveți de ales

Da, ascultați profesioniștii din domeniul medical (nu ignorați intestinul așa cum am acoperit până acum), dar cunoașteți -vă drepturile.

Lizzie Somerset spune: „Mi -aș dori să știu cu primul meu copil că toată lumea, inclusiv moașele vor da sfaturi cu privire la ceea ce este mai bun, dar în cele din urmă am avut de ales. Nu trebuie să fiți verificat „acolo” dacă nu doriți să le faceți! (Nu știam că aș putea spune nu). Nu trebuie să aveți o măturare. Nu trebuie să fiți indus, dacă nu doriți. Am avut alegeri în spital, dar nu părea să știu asta și nu știu de ce, am luat doar sfaturile moașelor/doctorului ca Evanghelie și nu am mers cu propriul meu intestin. Știu că în cele din urmă profesioniștii sunt acolo pentru a ajuta, a ajuta și a -i livra pe bebeluși în siguranță în lume, m -am simțit doar ca multe dintre alegerile mele. Toată lumea este diferită, este în regulă să puneți o mulțime de întrebări și să vă faceți propria alegere ”.

Helen Jackson are sfaturi și pentru mămici mature, „Aveam 40 de ani când am reușit să fac fallL gravidă și 41 când s -a născut fiul meu. A fi mai în vârstă te face să te simți ca și cum ar trebui să ai totul sub control. Viața de muncă și socială sunt destul de organizate și curg frumos. Când un copil vine să încerce să -și amintească, este bine să se destrame puțin. La fel de mult, ai avut doar un copil. Corpul tău nu este al tău. Și dacă ca mine a fost un. Secțiunea de urgență C- Nu intrați în panică că cifra dvs. acum traumatizată nu se va încadra în LBD pentru câteva săptămâni, dacă nu ani! Am avut o mulțime de prieteni de susținere. Dar, în egală măsură, cei care se așteptau să fie afară și cam fără nou -născutul meu în câteva săptămâni, deoarece aveau o petrecere de băuturi sau o funcție de lucru care avea nevoie de sprijin și am fost nevoie. Îmi pare rău, doamnelor – a avea un copil și a simți relativ normal necesită timp. Așa că relaxați -vă, luați în fiecare zi așa cum vine, bucurați -vă de fiecare moment al acestei entități minunate care este copilul vostru și mulțumiți -vă vedetelor norocoase că ați făcut -o. Că ai făcut acest mic pachet. Și ai supraviețuit. Nu este prea mult timp că viața ta socială este în așteptare în marea schemă a lucrurilor cu adevărat. Dar, așa cum am spus, a fi o mămică mai în vârstă ocupată a însemnat că au fost presiuni diferite de la unii ”.

Cuvinte înțelepte.

De asemenea, îmi place acest Super Post oferind 17 sfaturi pentru o viață mai fericită cu un nou copil de mamă noroasă, așa că nu -l ratați.

Vreau să mă termin cu cuvintele înțelepte ale lui Cheryl Ann, care rezumă perfect maternitatea, „maternitatea și părinții nu sunt niciodată„ manual ”și, în ciuda tuturor sfaturilor pe care le primiți de la toată lumea, veți găsi propria cale prin maternitate și veți învăța ce Funcționează cel mai bine pentru tine și bebelușul tău, în ciuda tuturor cuvintelor de înțelepciune pe care le vei primi din ziua 1. ‘

Și asta este în totalitate. Vă veți simți în profunzimea dvs. la început, așa cum o facem cu toții în ziua unuia dintre un nou loc de muncă fără manual, dar zi de zi veți afla ce funcționează pentru dvs., veți găsi vibrația dvs. Mama. A doua zi îmi periau părul băieților după înot, după ce i -am înveselit pe marginea piscinei, în timp ce au trecut de repere, credeau imposibil în urmă cu câteva săptămâni și m -am simțit mândru de mine la fel de mult ca ei. Mi -am reamintit că sunt o mămică bună. Nu este o mămică perfectă (acea persoană nu există, ci o mămică care își iubește copiii și care încearcă tot ce este mai bun, chiar dacă asta înseamnă să se ascundă de copiii mei din când în când în toaletă când mă înnebunesc).

Vă rugăm să vă reamintiți de toate lucrurile strălucitoare pe care le faceți pentru bebelușii și copiii dvs. și dați -vă o pată pe spate.

Vă mulțumim că ați citit x

Ia!

Cumpărați -mi cartea cea mai vândută în hârtie sau audio

Cartea mea de debut este ghidul meu pentru supraviețuirea și înflorirea la serviciu și acasă și oferă o perspectivă asupra modului de a crea o afacere digitală sau a reveni la muncă cu încredere.

MUMBOSS: Ghidul cinstit al mamei pentru a supraviețui și a înflori la serviciu și acasă (Ediția a II -a din Marea Britanie)

Disponibil pe Amazon sau Audible

The Working Mom: Ghidul tău pentru supraviețuirea și înflorirea la serviciu și acasă (Ediția SUA/Canada)

Disponibil la 8 septembrie 2020. Comandați acum pe Amazon

Îți place ce ai citit? Atunci de ce să nu urmați Vicki pe Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest și Instagram

Nu pierde nici o postare!

Abonați -vă la Honestmum pentru buletinul meu de e -mail săptămânal, unde împărtășesc noile mele postări pe blog, sfaturi despre bloguri, invitații pentru evenimente, competiții și știri despre noua mea carte. Nu împărtășesc niciodată datele dvs. personale cu terți.

FacebooktwitterpinteresteMailTumblrShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *