O zi de neconceput, de neconceput, de neegalat

, nu am fost cel mai rău părinte din lume, precum și afirm că pentru propriul meu beneficiu.

Copiii mei au fost hrăniți, în siguranță, au ajuns la fel de bine, precum și de atenție, exercitați, precum și citiți, precum și, în general, ei – la fel de bine ca mine – nu au de ce să se gâfâie. Cu toate acestea, am mormăit ieri, precum și la fel și ei.

A plouat pentru întreaga zi, cu mult mai mulți centimetri decât este utilizat cartierul nostru, precum și într -o mișcare istorică, școlile publice s -au închis pentru zi.

Noi părinții am fost anunțați cu privire la închiderea instituției în jurul orei 17:00 în ziua precedentă. S-a întâmplat să fiu la o sărbătoare cu mulți părinți ai copiilor de vârstă școlară, precum și cu toții ne-am uitat unul la celălalt cu ochii mari, în timp ce știrile circulau cu camera. „Școala este închisă mâine.” Toată lumea credea exact același lucru, precum și nu era Hooray!

Îmi place un părinte destul de inovator. Am lovit fundul unei zile bolnave la eveniment, cu slime, geocaching, joc de costume, precum și multe altele.

Dar ieri, nu am făcut nimic de care să fiu mulțumit.

Am sugerat livrări de artă, Legos, jocuri de masă, păpuși, jocuri de masă, consumabile de artă, precum și Legos. Copiii mei au respins sugestiile mele, precum și atunci ne -am angajat într -un ciclu repetitiv al acestora descoperind lucruri de făcut pentru un timp scurt și încântat de timp; activitatea care se deteriorează în bâlbâială; La fel ca și corpurile plictisite plictisite care vin la mine pentru interes, precum și aprobarea, respectate de mine lătrat exact aceeași listă de activități, „Joacă un joc! Scoateți -vă criticii Calico! Ce zici de Lite Brite? Desenați o fotografie pentru a fi al lui Dumnezeu! ”

Cealaltă jumătate a mea era în afara orașului, precum și nu s -a împărtășit în fericirea zilei noastre speciale de ploaie.

După câteva ore de a ne întreba dacă a fost fără riscuri de conducere, precum și de a decide că nu a fost, am tras în jurul blocului pentru a verifica bălțile. Au fost niște plângere. Au făcut un videoclip Zillion pe iPad. Am făcut împreună un videoclip de 19 minute la cerere. Am încercat să compun o publicație pentru mame de viață în timp ce căutau mini-cifre online. Orele păcălite.

Nu am făcut un fort uimitor cu pătură, nu am creat niciun tip de ornamente de vacanță lucrate manual sau să inventăm o nouă aromă de delicioase de krispie de orez, cum ar fi condiment de dovleac de caramel sărat sau slănină, smochine, precum și brânză albastră. Nu țin mlaștinile la îndemână în situația în care instituția este anulată.

În fiecare oră, mi -am trimis textul cealaltă jumătate sau Heather sau Wendy pentru a -mi evada iritația, precum și plictisirea.

Până la 16:00, aveam nevoie de o scuză pentru a cumpăra cina livrată la ușa mea. I-am invitat pe mătușile, colegul meu de cameră al colegiului, precum și cealaltă jumătate a ei, care sunt fără copii, să ni se alăture pentru preluarea indiană. (Da, copiii mei vor mânca mâncare indiană. Nu, nu vor mânca lucruri tipice tinere americane, cum ar fi hamburgeri sau lasagna. Da, zona golfului este interesantă în acest fel.)

Mătușile trebuiau să lucreze din casă pentru zi, precum și online, la doar câteva blocuri. La cină, prietenii mei buni s-au prezentat cu câinele lor masiv de companie, precum și copiii mei au descoperit un public nou pentru energia lor. M -am simțit mult mai bine cu prietenii mei buni din jur, precum și cu plăcere în sărbătoarea noastră de păsări Tikka Masala.

Când mătușile au plecat la fel de bine ca și copiii și -au pus jammii, ne -am așezat în patul meu pentru a citi. Nu au fost mult mai multe ore de numărat. Ultima întindere a fost total plăcută.

Nu am fost supărat pe copii, însă am fost nemulțumit de mine pentru că nu am creat o zi magică, memorabilă.

Sunt capabil să-mi treacă minunatul. Nu -i așa?

Cealaltă jumătate a mea s -a afișat de la New York în jurul nopții. L -am simțit să urce în pat, precum și mi -am aruncat brațul peste secțiunea lui înainte de a adormi mult mai mult.

În această dimineață, am avut ceva timp suplimentar înainte ca copiii să plece la școală. (Este deschis astăzi!) M -am așezat în camera noastră de joacă, precum și am început să sortez cu câteva jucării, ținând lucrurile, întrebându -i pe copii dacă mai doresc să dețină acest puzzle sau acela. Fiecare produs a cărui valoare am pus la îndoială a sfârșit să fie prompt de interes, precum și zece minute mai târziu, amândoi au fost angajați fericiți în jucării non-electronice din propriile colecții, oferind cealaltă jumătate a percepției că este exact modul în care am cheltuit ieri, Tinkering pe podeaua sălii de joacă, material cu compania celuilalt.

M -am simțit înfiorător. De ce nu am crezut de asta ieri, m -am întrebat. Am înțeles că cea mai bună metodă pentru a -i determina să se gândească la un loc de muncă este să cobori pe podea, precum și să începi să o faci.

Spunând: „Doriți oamenii să desenați o hartă a comunității noastre pe acest tablou de afișare?” primește întotdeauna un „nr.” Cu toate acestea, dacă trag o linie semnificativă pe hârtie, precum și spun: „Desenez Sacramento Street”, ar putea veni să spună: „Cerceți mult mai mulți copaci”.

Începerea unui puzzle imens se asigură că se vor alătura.

Construirea unei piese de marmură îi invită să plece să descopere toate marmura din casă într -o metodă care întreabă: „Ce zici de o pistă imensă de marmură?” nu.

Pun un știft mental înla. Cel mai probabil voi cere din nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *