Anuarul 2021: vizitarea casei în statul dvs., precum și la nivel național

Centrul de Resurse al Camerei Naționale (NHVRC) și-a lansat anuarul de vizită a casei 2021, o privire la nivel național, cât și de stat la stat la începutul casei de tineret in vizita. Publicația prezintă 2020 de date de la modelele de vizită bazate pe dovezi, precum și din partea agențiilor de stat. Include:

În cazul în care programele operează, familiile pe care le servesc, precum și familiile care ar putea beneficia totuși nu sunt atinse
Stat, tribal, precum și profiluri de design
Servicii livrate de prejudecăți de stat din Programul de vizită (MIECHV) pentru tineri (MIECHV)

Bine ați venit, familii sănătoase America, părinți ca profesori – programele de vizită la domiciliu în rețeaua de consolidare a gospodăriilor din Los Angeles – se numără printre modelele profilate în publicația din acest an.

Pentru prima dată, anuarul din 2021 include date privind vizitele virtuale ale casei (pe care autori de studiu de cercetare este probabil o subcotă) pentru a arăta trecerea rapidă a domeniului la transportul serviciului virtual în timpul pandemiei Covid-19. De asemenea, include datele de sănătate și sănătatea și sănătatea și sănătatea și sănătatea de sănătate, dezagregate de rasă, precum și etnia de a transmite mari varietăți mari de experiențe care accesează acceptările de vecinătate, precum și serviciile. Acest rezumat listează trenuri cruciale.

Vreau mai mult? NHVRC are câteva modalități de a rămâne în contact.

Abonați-vă la e-buletinul informativ NHVRC vizitând site-ul NHVRC.
Cum ar fi NHVRC pe Facebook.
Urmați NHVRC pe Twitter, precum și eticheta @nationalhvrc atunci când publicați despre # învice.
Email NHVRC la info@nhvrc.org Cu întrebările dvs., comentariile, precum și rata de interes pentru a ajuta la răspândirea cuvântului.

Legate de:

Postul nostru de bloguri din iulie 2021, comparând casa virtuală la vizitarea în cadrul programului de infantilație binevenit, oferă evidențiere de la raportul publicat la Labbn în problema din 2021 din Jurnalul Health and Hellness, “Schimbarea de la Persoană la Virtual Vizitarea casei în județul Los Angeles: efect asupra rezultatelor programatice. ”
Postul nostru de blog din martie 2020, vizitarea casei în L.A. Județ: Mutarea acului pe capacitate, precum și eficacitatea, oferă evidențiere dintr-un studiu de cercetare scurt de exact același nume care a fost produs de L.A. Regiunea Perinatal, precum și de tineri consorțiu de vizită
Pentru încă o privire la fotografia imensă a casei care vizitează, consultați Manualul Online al Camerei Visitorului. Produs de funcția de începere a capului, aceasta evidențiază programele de început ale capului timpuriu, oricât de multe dintre ele se aplică tuturor modelelor de vizită la domiciliu.

La Network La Best Babies, lucrăm cu primele 5 ACCES de sănătate și wellness, Pac / Lac, Work2Live, precum și agențiile de regiune pentru a supraveghea, precum și a casei de sprijin în Los Angeles County. Descoperiți despre rețeaua noastră de parteneri de vizită la domiciliu, precum și pentru a vedea directorul Homevisitingla.org pentru a vedea ce programe sunt oferite în județul L.A.

Imparte asta:
Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Facebook (se deschide în fereastră nouă)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *