Milk It, mama

Unii oameni le place sarcina. Te vor descoperi, precum și îți vor spune exact cât de minunat a fost pentru ei. Nu sunt unul dintre acei oameni. Sigur, îmi plac elementele specifice (crescând un om real, precum și mâncarea de ciocolată cu un abandon nechibzuit, de exemplu), cu toate acestea nu mă lovesc de dureri de spate, decolorare creierului, șolduri dureroase, stări de spirit mari, glezne de grăsime, arsuri la stomac etc.

Milk It: Exact cum să obțineți mai mult decât un copil din următoarele nouă luni este o carte cu inimă ușoară, cu sfaturi practice, precum și amuzante, pentru a face acest lucru cu această schimbare remarcabilă (în timp ce obțineți interesul, precum și lucrurile pe care le Re, cu siguranță, dreptul). Sfaturile mele preferate au fost exact cum să stați așteptând într-un autobuz pentru a vă asigura că veți obține întotdeauna un loc, precum și ce să luați din multitudinea de freză de freebies la spital în timpul livrării bebelușului.

Cred că această carte face un cadou minunat „Felicitări ești însărcinată” în același spirit exact ca Mama fierbinte: exact cum să ai un prunc, precum și să fii prunc. Până la apariția cărții excelente ale mamelor rookie, acestea vor trebui să facă …?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *