Americanii cu risc de boală din cauza migranților nescriptați

Împărtășirea este grijă!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Din 2005, americanii au fost avertizați cu privire la trecerile microscopice de frontieră transportați cu refugiați și imigranți ilegali, aducând boli eradicate anterior sau rareori văzute aici. Atunci când nu sunt ignorați pur și simplu de oficialii mass -media și de sănătate, medicii și alții care sună alarma au fost atacați ca xenofobi.

Acum vedem că aceste predicții prescrise devin realitate, cel mai proeminent în Germania, din 2015, când Angela Merkel a început să permită peste două milioane de migranți din Africa, Asia și Orientul Mijlociu să inunde în țara ei.

Cetățenii americani și germani sunt supuși unui risc semnificativ prin acceptarea corectă din punct de vedere politic a imigranților neteziți din țări cu o prevalență ridicată a bolilor infecțioase, multe dificile sau imposibil de tratat. Cu toate acestea, autoritățile din ambele țări nu au reușit să informeze pe deplin publicul despre pericole.

Conform raportului anual al epidemiologiei cu boli infecțioase din iulie 2017 de către Institutul Robert Koch din Berlin, Germania a înregistrat o creștere a varului de pui, holera, febra dengue, tuberculoză, lepră, rujeolă, malarie, boli meningococice, febră hemoragică, hepatită, HIV/ HIV/ HIV/ HIV SIDA, paratifoid, rubeola, shigeloză, sifilis, tifos, toxoplasmoză, tularmie, trichineloză, tuse convulsivă și multe infecții fungice și parazite. Iată câteva exemple izbitoare:

Measles -ul este cu peste 450%. Hepatita B este cu 300%. Scobii au escaladat aproape 3.000%. HIV/SIDA a crescut cu 30%. Tuberculoza (TB) este de cel puțin 30%mai mare, dar medicii germani și americani suspectează că incidența TBC TB este de fapt mult mai mare decât a fost raportat și este redus pentru a evita provocarea ultrajului public pentru afluxul de imigranți. În Germania, mai mult de 40% din cazurile de tuberculoză sunt TBC rezistente la mai multe medicamente (MDR-TB). Febra scăzută este cu peste 25% doar din 2014.

Un model similar a apărut în SUA de la creșterea masivă a traverserii ilegale de frontieră și a refugiaților începând cu 2010.

Ca și în SUA, multe sute de mii de migranți „dispar” în orașe și orașe din Germania, fără screening pentru sănătate. Nu există nicio modalitate de a le monitoriza pentru boală sau de a asigura un tratament adecvat. Cetățenii sunt expuși fără cunoștința lor; Riscurile sunt deosebit de grave pentru copii și vârstnici.

Abordare aferentă sărbătorile cu intenție: evitați deșeurile alimentare și ajutați planeta

Într -o informare la Senatul din Arizona în 2016, experții au raportat că SUA suferă în apropierea „problemelor medicale pandemice” din cauza influxului continuu de străini ilegali și refugiați din țări în care bolile infecțioase sunt răspândite. Începând cu 2016, două state au fost în faza catastrofală și alte 13 au fost în faza vitală a impactului asupra sănătății publice din aceste boli infecțioase. Arizona a fost numărul 9 din 13 state în faza vitală, dar era de așteptat să se deplaseze în faza catastrofală până în toamna anului 2016, ca urmare a persoanelor care sunt purtători latenți de boală sau care au intrat în țară în perioada de incubație pentru o boală. Nu am putut învăța statutul actual de la apelurile personale către oficialii din județul Arizona și de stat.

TB este una dintre cele mai grave amenințări. TB -ul latent poate rămâne în stare latentă ani de zile, chiar și zeci de ani. Este alarmant faptul că 18% dintre refugiații din Arizona ajung cu tuberculoză latentă, în timp ce în populația generală din Arizona, incidența a fost de doar 4%. TB-ul rezistent la multidrug (MDR-TB), frecvent la migranți, poate costa mai mult de 400.000 USD pe pacient, comparativ cu 20.000 USD pentru TB-ul sensibil la medicamente care a fost predominant la pacienții născuți din SUA. Tratamentul MDR-TB are efecte secundare grave, fără a garanta succesul.

Contribuabilii americani plătesc acest cost. În plus, toți cei care ar fi putut fi expuși la un caz activ trebuie să fie examinați, urmați și, eventual, tratați.

Chiar și imigranții sănătoși încarcă sistemul cu costuri sociale, cum ar fi locuințe, educație și timbre alimentare-costuri suportate de lucrătorii cu contribuabili ale căror salarii proprii sunt deprimate de concurența de la o mulțime de străini cu salarii mici. Se estimează că imigranții ilegali costă contribuabililor americani 17 miliarde de dolari pe an. Acea 17 miliarde de dolari este în plus față de costurile pentru cei permise aici legal în conformitate cu statutul de „refugiat”, pentru care nu avem estimări publice de renume.

Related  A look at the major Choline Sources

Liberal and progressive politicians like to say “America is the land of immigrants.” In the past, this meant legal immigrants who follow our screening procedures for illness andAlte legi și care vin în America pentru a face parte din cultura noastră.

Screeningul medical a fost unul dintre scopurile principale ale Centrului de Imigrație din Insula Ellis din New York. Noile sosiri au fost examinate, carantinate, dacă este nevoie, sau trimise înapoi în țara lor de origine, dacă prezintă un risc pentru americani.

Pentru a proteja sănătatea și siguranța cetățenilor americani, trebuie să ne reintroducem screeningul medical obișnuit, așa cum este prezentat pe site -ul nostru proprii pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC).

Pentru securitatea națională și problemele medicale, președintele Trump are dreptate pentru a ne aplica legile privind imigrația, cu o verificare atentă a celor care doresc să vină în America pentru a trăi și a lucra.

Despre acest autor

Dr. Vliet a fost lider în îngrijiri medicale individualizate centrate pe pacient. Din 1986, ea a practicat medicamente independente de contractele de asigurare care interferează cu relațiile pacient-medic și luarea deciziilor. Dr. Vliet Focus este libertatea medicală și abordările pe piața liberă pentru asistența medicală. Dr. Vliet este fondatorul Vive Life Center și strategiile de sănătate hormonală cu practici medicale în Tucson AZ și Dallas TX, specializate în medicina preventivă și climacterică, cu o abordare integrată a evaluării și tratamentului femeilor și bărbaților cu probleme medicale și hormonale complexe din pubertate la viața târzie.

Dr. Vliet este o medalie de onoare a Insulei Ellis din 2014 pentru eforturile sale educaționale naționale și internaționale în domeniul sănătății, sănătății și îmbătrânirii endocrine la bărbați și femei și este recunoscută în SUA ca vorbitor motivațional în sănătate și bunăstare și un pacient puternic avocat, susținător al abordărilor de piață liberă pentru reducerea costurilor de asistență medicală. Dr. Vliet este beneficiarul premiului Voice of Women de la Arizona Foundation for Women pentru recunoașterea susținerii sale de pionierat pentru conexiunile hormonale trecute cu vederea în sănătatea femeilor.

Cărțile de sănătate pentru consumatori ale Dr. Vliet includ: Este ovarele mele, prost; Țipând să fie auzite: conexiuni hormonale pe care femeile suspectează – iar medicii încă ignoră; Femei, greutate și hormoni; Ghidul femeii experimentate pentru PCOS, ghidul femeii pricepute pentru sex, forță și rezistență grozave.

Dr. Vliet este un director trecut al Asociației Medicilor și Chirurgilor Americani (AAPS), membru al echipei de scriere editorială AAPS privind reforma asistenței medicale și membru al Societății Internaționale de Menopauză și al Societății Internaționale pentru Studiul bărbatului îmbătrânit ( Issam). A primit diploma de M.D. și stagiul în medicină internă la East Virginia Medical School și a finalizat pregătirea de specialitate la Spitalul Johns Hopkins. Și -a câștigat B.S. și diplome de master de la Colegiul William și Mary din Virginia.

Dr. Vliet a apărut pe Fox News, Cavuto, Stuart Varney Show, Fox and Friends, Sean Hannity și multe emisiuni radio sindicate la nivel național din toată țara, precum și au prezentat sute de primărzi medicale care abordează impactul economic și medical al dreptului de sănătate din 2010 și reformele pieței libere, precum și seminarii și emisiuni radio privind reforma asistenței medicale, sănătatea bărbaților și sănătatea femeilor.

Dr. Vliet vorbește ca medic independent, nu ca purtător de cuvânt oficial pentru nicio organizație sau partid politic. Dr. Vliet nu are legături financiare cu niciun sistem de asistență medicală sau cu un plan de asigurări de sănătate. Loianța și advocacy -ul ei sunt pentru și pentru pacienți.

Site -urile medicale și educaționale ale Dr. Vliet sunt www.vivelifecenter.com și www.herplace.com.

Link către această postare: americanii cu risc de boală de la migranții nescrisi
Arsuri la stomac înrudite – Cum să vindeci arsurile la stomac în mod natural

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *