Aș prefera să dorm

Împărtășirea este grijă!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Uneori este un apel greu, stai în pat până la 7, când cel mai tânăr se trezește dimineața sau ridică -te cu câteva ore înainte de orice altfel pentru a -mi începe ziua de muncă.

! Câteva dimineți doare, mai ales după ce am născut târziu cu o seară înainte sau după ce oamenii din casa mea s -au trezit de mai multe ori noaptea pentru a folosi camera de duș și a avea nevoie de ajutorul meu (aceasta include câinele, singura diferență este că iese afară Și oricât de târziu am pus -o înainte să mă duc la culcare, ea se referă la mine noaptea, nimeni altcineva!).

În această dimineață, am avut acea atracție familiară venind din adânc în perna mea, degetele de la picioare se înfipse în șosetele lor de lână relaxante, corpul meu s -a înfășurat în jurul confortabilului în jos și a gândului că pot să scot doar câteva minute.

Iată, totuși, lucrul. Pentru mine este atât de contraproductiv. Devin crabby și nu o mamă distractivă de dimineață, dacă încerc să „stau în pat”, în timp ce alții încearcă să mă trezească ziua. Dacă încerc să „stau acolo” mult mai mult minut sau oră, rezultă ca toată lumea să se destrame. Cu toate acestea, dacă mă trezesc doar când voi fi nevoie, există mai puțin ghemuit, un soț mai fericit și, dacă mă includ în categoria de a fi nevoie, mă voi ridica devreme, pentru mine.

Trezirea timpurie asigură că voi primi o mare parte din munca mea pentru zi în mai puțin de 3 ore. Deci, dacă mâncăm micul dejun la 9? Am întins un amestec de trasee pentru fetele mele dimineața, așa că nu mă simt vinovat pentru că s -a întâmplat probabil prăbușirea lor de zahăr din sânge la o oră după ce se trezesc. Cui îi pasă dacă mă antrenez în pijamalele mele de la parter și nu mă îmbrac decât după ce fac duș în jurul orei 10 a.m. Crede -mă, o mulțime de acest program este contra intuitiv cu cine sunt.

Înrudite patru idei cruciale pentru părinți un copil mic

Pe de o parte, este cu adevărat avantajul școlii de casă. Nu contează când avem micul dejun, atât timp cât avem un ritm bine stabilit la care pășim. Nu contează dacă ne menținem pijamalele până la jumătatea dimineții, când suntem pregătiți pentru munca școlii noastre.

Ceea ce contează este că atunci când îmi calendar munca să se întâmple între orele 6-9 a.m., aproape totul se termină. Sunt mult mai calm pe parcursul zilei, sunt mult mai prezent pentru fetele mele și nu -mi verific e -mailul doar pentru a permite ca mesajele să cadă prin fisuri, deoarece, deși le verific, nu ajung întotdeauna la Întoarce -le în același timp.

Opusul este ceea ce se întâmplă dacă nu -mi fac munca dimineața. Sunt cranky și iritabil, subliniez când și cum o să -mi potrivesc munca în ziua în jurul hrănirii și școlii oamenilor în casa noastră, ca să nu mai vorbim de sarcinile de a avea grijă de oamenii noștri și de acasă. Așa că m -am programat Să lucrez de luni până vineri, între 6-9 a.m., unde sunt absolut concentrat (minus, în vârstă de patru ani, care intră și iese din camera ei). Weekend -uri, de obicei, am o oră suplimentară de somn.

Un lucru pe care l -am învățat despre mine, având în vedere că a avea copii este că nu am nevoie de atât de mult somn ca mulți oameni, cu excepția cazului în care sunt serios lipsit după ce am pierdut o noapte completă din cauza unei nașteri sau cineva este bolnav și sunt sus Toată noaptea îngrijindu -le sau am avut un termen limită pe care am permis să -mi conduc lumea și a plecat târziu în noapte prea des. 90% din timp sunt bun cu aproximativ 6,5 ore pe noapte. Dacă merg mult mai mult decât atât, de fapt mă simt mult mai uzat și lent. Lucrul care m -a lovit este că este mult mai mult despre calitatea somnului pe care o primesc față de cât de mult.

Dicționar înrudit- Parenting

Poate că într -o zi mă pot întoarce să mă trezesc pentru a -mi face antrenamentul ideal dimineața, dar deocamdată asta vine în jurul orei 10 și în PJ -ul meu și toată lumea este mai fericită pentru asta … Doar că în câteva zile aș prefera să dorm.

Nichi Hirsch Kuechle sprijină mămicile în timpul sarcinii, nașterii, postpartumului și nu numai ca antrenor părinte, terapeut craniosacral și naștere/postpartum doula în Minneapolis. Ea publică un E-Zine săptămânal numit Natural Family, care folosește sfaturi, idei și resurse pentru creșterea bebelușilor sănătoși. De asemenea, învață o varietate de ateliere live și virtuale. Puteți obține gratuit noul kit de instrumente pentru părinți Nichi, accesând: http://www.myhealthybeginning.com.

Link către această postare: aș prefera să dorm

0/5

(0 recenzii)Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *