Zece despărțire de tensiune grozavă

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Stresul și nefiind capabil să se ocupe corect de acesta pot duce la alte probleme de sănătate și pot avea un impact asupra familiei tale. Durerile de cap, problemele de digestie și lipsa somnului sunt doar trei probleme de sănătate care pot rezulta dacă sunteți sub mult stres. Copiii pot simți atunci când există tensiune în gospodărie. Dacă o fac, pot acționa acasă sau la școală. Există câteva sugestii grozave pentru gestionarea tensiunii și tensiunii.

1. Aflați ce vă declanșează tensiunea și ignorați -o sau opriți -vă să vă gândiți la asta câteva ore.

2. Optați pentru o plimbare. Dacă aveți mici, puneți -le în cărucior și mergeți într -un parc din apropiere. Exercițiu, aer curat și ieșirea din casă ajută la ușurarea stresului.

3. Opriți toate distragerile, televiziunea, computerul, radioul etc. și așezați -vă sau așezați -vă cu ochii închiși. Faceți acest lucru timp de 20 de minute sau mai mult. Nu trebuie să adormi. În unele cazuri, doar odihnați -vă ochii ajută la ușurarea tensiunii asociate cu stresul.

4. Ia ceva timp pentru tine. Petreceți o jumătate de oră citind sau relaxându -vă singur. A fi singur poate fi o distragere grozavă departe de ceea ce îți provoacă stresul.

5. Luați o baie de desfacere. Am descoperit că o baie cu lavandă și mușețel mă ajută să mă relaxez și să uit de grijile mele.

6. Rugați -vă sau meditați. Meditația, yoga și rugăciunea vă pot ajuta să vă relaxați și să vă relaxați. Dacă sunteți îngrijorat de ceva, rugați -vă în acest sens.

7. Ascultați niște muzică caldă moale. Ascultarea muzicii soft sau a sunetelor naturii vă poate scoate mintea de ceea ce vă stresează.

Teoriile înrudite ale emoțiilor – Ce sunt acestea?

8. Exercițiu. Exercitarea frecvent nu numai că ajută la tratarea tensiunii, dar este bine și pentru sănătatea și bunăstarea ta. Dacă nu aparțineți unei săli de gimnastică, puteți face unele exerciții ușoare acasă, cu copiii dvs. sau să cumpărați un DVD de lucru economic.

9. Joacă -te cu copiii tăi. De asemenea, jocul cu copiii tăi îți poate scoate mintea de ceea ce îți provoacă stresul. Dacă copiii tăi se joacă puțin un joc afară cu ei sau se joacă împreună cu jucăriile lor preferate. Dacă aveți copii mai mari, aveți un joc de familie sau o noapte de film. Joacă jocul lor preferat de bord sau vezi filmul lor preferat.

10. Ia o respirație. Faceți câteva exerciții de respirație profundă timp de câteva minute. Oxigenul te va ajuta să te calmezi și să te relaxezi.

Cum te descurci cu stresul?

Link către această postare: zece reliedări tensiuni

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *