O rețetă pentru nopțile de la domiciliu

când am avut șansa de a face un video spunând părinților cum să facă “Data Noapte” se întâmplă acasă, fără a plăti pentru un babysitter, iată ceea ce am spus:

De atunci, am descoperit câteva alte resurse răcoroase care vă pot inspira, mai ales dacă nu sunteți gata să vă lăsați copilul cu un sitter; Sau dacă nu vă puteți permite un sitter decât dacă locul pe care îl veți face vă plătiți să fiți acolo, adică lucrați.

Datele Confetti sunt nopți de întâlnire într-o cutie. Cumpărați unul online, primiți un pachet prin poștă și deschideți-l împreună pentru a începe data. Ei vând “opțiuni complete” pentru $ 50- $ 70 și “Doar desert” pentru 25 de dolari. Așteptați unele tratamente și activități grupate într-o temă, cum ar fi țara de vin alb. Data NAPA, de exemplu, include două sticle de vin, unele elemente de desert gourmet și o activitate de lumânare. Aceste pachete nu includ cina, astfel încât acestea sunt ideale pentru o activitate post-copil de culcare. Abonamentele sunt disponibile pentru cei care doresc să se angajeze într-o singură noapte la domiciliu pe lună. Se pare că mă distrează. (Actualizare: Datele Confetti utilizează 20% reducere la cititorii Mommiei Rookie. Utilizați codul: confettimom)

Albastru Apron se află la celălalt capăt al spectrului, indicând că, dacă vă este foame pentru proteinele și legumele reale, aceasta este activitatea pentru dvs. Verificați meniul lor și apoi cumpărați ceea ce vă place. Acestea oferă fiecare bucată de alimente pe care trebuie să le gătiți masa, până la condimente și condimente în recipiente mici pre-măsurate. Mâncarea proaspătă sosește cu un manual de instrucțiuni de culoare completă care vă conduce pas cu pas spre cina. Dacă puteți aștepta să gătiți ca o echipă și să mâncați ca un cuplu după ce copilul dvs. sa dus la culcare, acesta este pentru dvs. Mâncărurile sunt de aproximativ 10 dolari pe persoană, dar trebuie să cumperi trei pentru săptămână. Albastru Apron livrează aproximativ jumătate din statele din S.U.S. de la această scriere.

Divas Divas, unul dintre acele bloguri cu adevărat girly pe care fonturile sunt atât de fanteziste încât este un pic cam greu de citit, este dedicat furnizării de idei de distracție pentru cupluri în multe mai multe arome decât vă puteți imagina. Ei au o întreagă categorie de idei de întâlnire la domiciliu și o grămadă de imprimante, ca aceasta care invită fiecare partener să-l integreze pe celălalt pe trivia lor personală. Site-ul utilizează activități de însoțitor pentru anumite emisiuni de televiziune, cum ar fi dansarea cu stelele și ideile de cină cu tematică pentru a merge împreună cu cel puțin două filme diferite Reese Witherpoon, care mi-au dat ideea că, dacă partenerul dvs. vă urăște emisiunile TV, ați putea să vă bucurați cel puțin ei într-un joc de băut pentru el.

Înrudite: Whitney folosește HoweDeDewe.com pentru a experimenta o noapte în afara casei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *