Stăpânește -ți sarcinile de acasă

Când voi fi regina universului, nu va mai trebui să mai fac încă un fel de mâncare. Nimeni din casa mea nu va lăsa capacul de pe pasta de dinți sau nu va lăsa un prosop umed pe podea. La fel ca și dacă, din întâmplare, o fac vreodată, cineva va ridica instantaneu după mine, fără niciun fel de judecată sau aspect murdar.

O parte a maestrului nostru de sarcini (aka arbitru)

Întrucât nu sunt regina oficială a nimicului, precum și încă nu îmi place să fac feluri de mâncare, Alec, precum și am folosit lista de verificare a sarcinilor cu Nest, ca indică pentru a împărți treburile noastre de rutină. Therest.com este un site de frați la site-ul de planificare a nunții, The Knot, precum și pentru noii noii. Trebuie doar să folosesc acel site timp de aproximativ o lună înainte de a fi nevoit să -mi transform fidelitatea către BabyCenter, precum și The Bump (The Child Site), însă aceasta este o poveste pentru încă o zi.

Listarea Taskmaster împarte măturarea, precum și praful, totuși, de asemenea, obținerea cadourilor, precum și planificarea vacanței. Ceea ce este distractiv în această activitate este sentimentul de ușurare pe care îl veți obține atunci când va fi terminat, precum și plăcerea de a vedea totul scris.

Ceea ce este șchiop în această activitate este că, de asemenea, vă poate face să vă ocupați de propriile fantezii ale clauvei din iunie sau să aruncați o lumină asupra primărilor primare neanderthal ale perechii. Sau poate asta eram doar eu.

Continuați, începeți -vă pe propria listă de corvoane!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *