Ce să mănânci pentru a rămâne sănătos tot timpul de iarnă

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

În această iarnă, 20 la sută dintre americani vor coborî cu un caz rău al gripei. Dar nu trebuie să fii unul dintre ei! Cercetările arată că, pe lângă faptul că îți faci gripa, consumul de anumite alimente vă poate ajuta să evitați gripa – precum și răcelile și problema de sănătate în general. Iată ce să adăugați la coșul dvs. alimentar.

Iaurt
Probiotice, bacteriile sănătoase din iaurt, literalmente se aglomerează invadând bacterii proaste care încearcă să intre în sistemul tău. Acesta este motivul pentru care, într-un singur studiu, persoanele care au consumat o băutură de iaurt care conținea Lactobacillus reuteri pe o perioadă de 80 de zile au durat cu 33 la sută mai puține zile bolnave. Pentru a vă asigura că veți obține o doză bună de probiotice, căutați cuvintele „bacterii vii” și „culturi active” de pe etichetă. Bonus: iaurtul este bogat în calciu, ceea ce este vital pentru dinții puternici și sănătoși.

Usturoi
Acest booster preferat de aromă este format din Allicin, un compus care combate bacteriile. Potrivit unui mare studiu britanic, persoanele care au coborât o capsulă de usturoi zilnică timp de trei luni de iarnă au fost cu două treimi mai puțin susceptibile să prindă o răceală. Dacă s -au îmbolnăvit, au suferit aproximativ patru zile mai puține. Adăugarea usturoiului gătit la mâncarea dvs. ar putea fi chiar mult mai eficientă.

Ceai
Potrivit unui studiu de la Harvard, consumul de ceai negru sau verde poate reînvia celulele T ale sistemului imunitar, astfel încât acestea să distrugă mult mai repede bacteriile. Iar antioxidanții din ceaiul verde sunt grozavi pentru dinți. Un mare studiu japonez a descoperit că fiecare ceașcă reduce inflamația gingiilor.

Somon
Acizii grași omega-3, care se găsesc în acest pește aromat, ajută celulele să îndepărteze toxinele și să ia nutrienți mult mai eficient. Și un studiu recent publicat în Journal of the American Dietetic Association a descoperit că persoanele care au consumat cei mai mulți omega-3 au scăzut riscul de boală a gingiilor cu 22 %.

Înrudit este „beto” O’Rourke neobișnuit de naiv sau înșelător în mod deliberat?

Supa de pui
Nu așteptați până când nu sunteți bolnav pentru a servi niște supă. Cisteina, un aminoacid eliberat din pui în timpul gătitului, ajută la calmarea acțiunii normale deasupra, sistemul imunitar are germeni reci, care provoacă o mulțime de cele mai proaste simptome de la un nas umplut până la o tuse. Și nu trebuie să fie de casă. Un studiu al Universității din Nebraska publicat în Chest a constatat că o mulțime de mărci de supermarket au împiedicat și au atenuat simptomele de frig la fel de eficient.

Pe ce alimente vă aprovizionați iarna? Distribuie mai jos.

Link către această postare: Ce să mănânci pentru a rămâne sănătos toată iarna < /a>

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *