Aflați masajul pentru bebeluși

Fie că sunteți o mamă Zen natural sau un sceptic, vă recomand cu mare drag să învățați câteva tehnici de masaj pentru sugari (în afară de asta, nimeni nu trebuie să vă vadă făcând asta, dar o persoană mică care nu vorbește) . Puteți face plăcere într -un timp liniștit și să cunoașteți corpul mic în curs de dezvoltare al copilului și să -l determinați pe copilul să se răcească și să se culce. Câștigă câștig.

Am avut norocul să locuiesc în Berkeley și să am un grup de mămici care a folosit un atelier scurt în masajul pentru copii și oportunitatea de a ridica alte câteva mișcări într-o clasă de yoga cu șome. Pentru a adăuga educația mea minusculă de masaj, cartea pentru baby whisperer are un plan de zece etape pentru un mare masaj pentru sugari.

Masajul poate fi distractiv pentru amândoi, chiar dacă îl creezi pe măsură ce mergi atâta timp cât niciunul dintre voi nu devine prea transpirat și începe să plângă. Ușurați -vă în ea și opriți -vă dacă unul dintre voi este prea deranjat să continue. Construiți până la un masaj mai lung atunci când sunteți gata.

Câteva idei și idei rapide:

Păstrați camera caldă și confortabilă. Îmi place să arunc în prealabil niște prosoape de mână în uscător; Folosesc unul pentru dedesubt și unul pentru a acoperi bucățile pe care nu le masez. Prosopul de sus se dublează, de asemenea, în caz de pipi neașteptat.

Vorbește prin ceea ce faci; Spun chestii de genul „Îmi fac mișcări swirly pe piciorul tău minuscul cu degetele mari”

Folosiți un pic de ulei de măsline pe mâini. Umplesc un bol incredibil de mic cu uleiul de măsline și îl păstrez lângă zona mea de lucru/masa de schimbare.

Încercați masajul pentru sugari în timp ce călătoriți pentru a vă ajuta copilul să se relaxeze și să se simtă „acasă” într -un loc necunoscut.

Mergeți mai departe dacă bebelușul pare enervat. Încercați o altă parte a corpului sau renunțați la ea în întregime …

Sunt convins că masajul este un ritual excelent de dinainte de pat, deoarece chiar și un masaj scurt îi face pe bebeluși flămânzi, uzați și destul de fericiți. Obișnuiam să dau masaje Holden ori de câte ori am călătorit departe de casă peste noapte. Oricât de penibil s -ar putea să te simți în timp ce o faci, încearcă să dai înapoi și să te bucuri în momentul de față.

Îmi place acest videoclip care arată o tehnică pas cu pas, chiar dacă designerul crede că ai nevoie de loțiune specială pentru copii și nu.

Pentru o referință mult mai mare, consultați masajul pentru sugari (un manual pentru părinții iubitori) sau vechiul meu standby, The Baby Whisperer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *