Trecerea la o bicicletă uriașă, cu Motivația de la Bit Pony (sponsorizat)

, datorită contribuabilului nostru Sally Mason de la Bit Hiccups pentru această publicație, precum și la DynaCraft pentru sponsorizarea acestuia în evenimentul filmului meu Bit Pony.

A dorit -o vreodată să -și poată călători un ponei? Pare distractiv, nu? Ei bine, am descoperit o metodă pe care o poți face visele lor să devină realitate. cam!

Foto: Sally Mason/Little Hiccups

Dacă preșcolarul tău este un fan al poneiului meu Bit, așa cum este al meu, precum și este pregătit să călătorească prima lor bicicletă cu kid mare, această adorabilă bicicletă de 12 ”de la DynaCraft este perfectă. Am verificat sfaturile mele despre exact cum facem trecerea la această bicicletă pedală.

În primul rând, bicicleta este încântătoare. De la adorabilele ciucuri de ponei periabile de pe ghidon, toată metoda până la ilustrațiile mele de ponei de pe roți, întreaga bicicletă este strălucitoare, precum și colorată. Sunt disponibile trei culori diferite: roz; albastru, precum și argint; Și, violet, precum și argint, precum și fiecare prezintă diferite modele de ponei.

Foto: Sally Mason/Little Hiccups

Bonus: Acest design include o geantă adorabilă de ghidon detașabilă, care se dublează ca un rucsac, perfectă pentru a aduce toate aceste elemente fundamentale de experiență, cum ar fi gustări, o sticlă de apă, precum și poate câteva jucării mele cu ponei. Preșcolarul meu a fost deosebit de încântat de geanta de ghidon, deoarece ar putea să -l aducă înapoi la plajă, după ce a parcat automobilul.

Foto: Sally Mason/Little Hiccups

Roțile de antrenament detașabile îi ajută pe noii călăreți să obțină echilibrul în timp ce descoperă pe pedală, precum și pot fi eliminate rapid atunci când sunt pregătiți să mărească singuri. Pentru preșcolarii care sunt folosiți pentru a călări o bicicletă de echilibru, roțile de antrenament pot fi omise cu totul.

Foto: Sally Mason/Little Hiccups

Puteți elimina chiar pedalele în întregime, pentru a face experiența mai mult ca o bicicletă de echilibru. Apoi, când copilul tău este gata, pune -i din nou.

Una dintre caracteristicile mele preferate este că, spre deosebire de multe alte biciclete de 12 ”, pedalele se mișcă separat de roți. Acest lucru face ca coasta să fie o adiere, precum și să evite picioarele mușcate să se obosească de pedala non-stop.

Preșcolarul meu a călărit o bicicletă de echilibru de mai bine de un an, așa că este destul de mare cu echilibrul ei, cu toate acestea, bicicleta de echilibru este mult mai mică decât această bicicletă, așa că a fost un pic nesigură în ceea ce privește înălțimea mai înaltă la început. Tocmai am eliminat pedalele, precum și roțile de antrenament, precum și a urcat, precum și a decolat la fel cum ar fi fost pe bicicleta de echilibru. Deoarece pedalele nu învârt roțile, nu a existat nicio îngrijorare cu privire la învârtirea manivelelor, precum și la prăbușirea picioarelor. Când se simte mai confortabilă cu înălțimea, voi reveni pedalele, precum și poate lucra la abilitățile sale de pedalare, precum și să utilizeze frâna de pedală din spate pentru a se opri în loc de picioare.

Cadrul robust BMX înseamnă că această bicicletă va dura chiar și cu cele mai dificile dintre aventuri – precum și dacă înțeleg preșcolarul meu, am înțeles că va fi dificilă! Atât ghidonul, cât și scaunul sunt reglabile în înălțime, ceea ce înseamnă că va scoate din el mulți ani de aventuri de călărie cu bicicleta.

Vă mulțumim încă o dată la DynaCraft pentru sponsorizarea acestei postări. Pentru a vedea orice ponei de bit pe Amazon, respectând acest link>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *