Aruncați o petrecere de vizionare a dezbaterilor

, colegii mei americani, istoria este asupra noastră. Este un an electoral. Dacă aveți un nou -născut în casă, poate fi ca și cum ar fi să trăiești sub o stâncă timp de câteva luni. Dar poți fi în continuare în distracție.

Vă sugerez să aruncați o petrecere de vizionare a dezbaterilor pentru a vă reconecta cu prietenii dvs. fără copii. Furnizați casa și televizorul, oaspeții dvs. aduc pizza sau mâncare și desert real. TiVo face acest tip de eveniment mai ușor, dar nu este esențial.

Iată câteva jocuri pe care le puteți juca pentru a menține petrecerea plină de viață:

Copilul îl alege pe președinte. Ia notă de care Debater îl face pe copilul tău mai înfiorător. Votează pentru celălalt bilet.

Mami Bingo. Oamenii buni de la MomSrising.org au pus la cale un joc de bingo. Scor atunci când cineva menționează un cuvânt cheie pentru mame. Distracție și informativă.

Joc de băut al școlii vechi. Sugerați -vă tuturor să bea atunci când moderatorul trebuie să spună „acum să fie specific” sau să respecte regulile de la dezbatedrinking.com

Prima dezbatere prezidențială este luni, 26 septembrie, la ora 21:00, ora Pacificului de la ora 21:00 și va dura 90 de minute pe multe canale. Pentru creșterea factorului Nerd, urmați pe Twitter la #2016Debate. Restul de dezbateri prezidențiale și vicepreședinte sunt programate aici.

Este social, este politic și nu este o bătaie de cap pentru tine. Fără gătit, fără feluri de mâncare, momente bune. Continuați și compostați acele plăci de hârtie și articole de „plastic” de porumb biodegradabile.

Veți vedea din comentariile pe care le -am postat inițial în 2008!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *