Cum să: transformați orice tip de pijamale într -un costum de clovn

Înțeleg că clovnii sunt puțin în afara modei, cu toate acestea, fiul meu este pasionat de ei. Are o estetică veche a instituției când vine vorba de clovni, așa că prima piesă a costumului său la care am lucrat a fost gulerul. Când s-a terminat, mi-am dat seama că restul costumului ar putea fi aproape orice, precum o pereche de pijamale cu fermoar, un set de haine nepotrivite strălucitoare sau unele cămăși prea mare, precum și pantaloni dintr-un magazin second-hand.

Această realizare mi -a venit la fel de târziu. Am cumpărat deja materiale pentru întregul costum.

Așadar, permiteți -mi să împărtășesc acest tutorial cu guler de clovn, precum și să sper că cel puțin o mamă rookie va petrece 9 minute făcând acest volan, precum și telefonul îl va numi costum.

Veți avea nevoie de o resturi de material, precum și de o panglică suficientă pentru a se lega într -un arc în jurul gâtului copilului.

1. Tăiați o fâșie de material aproximativ o gazon lățime, precum și 10 centimetri adâncime.

2. Îndoiți laturile greșite, precum și fierul.

3. Coaseți lungimea benzii, făcând un tub.

4. Deoarece aveți nevoie să ajungeți cu panglica care funcționează cu tubul, atingeți brațul cu tubul pentru a-l transforma pe partea dreaptă în afară, precum și trageți simultan panglica. Dacă nu ați realizat aceste două lucruri în același timp, nu vă faceți griji. Sunt sigur că veți descoperi o metodă pentru a obține panglica pentru a rula cu tubul.

5. Cu panglica lipită de ambele părți, fierți-vă banda din partea dreaptă. Întoarceți marginile deschise sub, precum și călcați -le.

6. Înapoi la mașina de cusătură, coaseți o cusătură de rulare de -a lungul marginii de jos a benzii. Știi, marginea care este un pli, nu o cusătură.

7. Coaseți un capăt închis al tubului, chiar peste panglică. Păstrați panglica în partea de sus a benzii. (Sus însemnând marginea cusăt.)

8. Acum ai de gând să -ți înnebunești acest guler de clovn. Aflați exact cât timp ar trebui să fie gulerul completat, ținând panglica în jurul gâtului – sau gâtul copilului dvs. dacă el sau ea este fie cooperantă, fie moartă. Glisați marginea deschisă a tubului spre marginea închisă pentru a -l smulge în sus. Se fixează în locație până la panglică.

9. Coaseți marginea deschisă închisă.

10. Legați volanul în jurul gâtului copilului dvs. pentru gulerul unui clovn. Niciun copil nu a fost oferit la momentul acestei scrieri, prin urmare, acest ursuleț m -a obligat să modelez ceea ce avem până acum din costumul de clovn al unui grădiniță.

Lui Teddy îi plăcea cu adevărat să se îmbrace ca un clovn. El a insistat să fac o fotografie cu peruca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *