Joacă White Noise for Baby

… bzzzjhhh

Unele dintre cele mai bune sfaturi pre-baby pe care le-am primit vreodată (pe care le-am luat de fapt) au fost pe linia de a juca zgomot alb sau static pentru a calma un copil nepăsător. În vechile zile ale propriului nostru copil, părinții noștri ar fi putut să conducă un vid sau să ne pună pe uscător, dar trăind în Berkeley conștientă de energie, nu puteți face aceste lucruri toată noaptea.

După cum a recomandat prietenul meu Lori, am început (chiar și în spital) jucând un CD groovy, New Agey Transitions, care simulează sunetele uterului. Această „muzică” este atât de puternică încât nu ar trebui să fie folosită în timp ce conduce, deoarece determină zonk -ul oamenilor mari. Împreună cu privarea de somn și confuzia unui nou -născut, a trebuit să ne îndepărtăm de acel CD după câteva săptămâni din cauza halucinațiilor noastre. Serios, dacă aveți probleme cu somnul, acest rahat te va elimina.

Următoarea noastră încercare a fost o descoperire foarte moale, simplă, pentru a juca „Pink Noise” pentru Holden în timp ce dormea. La vremea respectivă, am descărcat sunetul de pe acest site și l -am redat continuu prin noapte pe o buclă. Tatăl rookie, Alec, a creat o versiune de o oră a acestui lucru (a făcut unele editări fanteziste). Acum, puteți obține o aplicație de zgomot alb ieftin, care face exact același lucru, plus alte câteva opțiuni. Îmi place aplicația pentru călătorii și o folosim în pepinieră foarte mică pe un iPod vechi.

Între timp, Whitney a investit în această mașină de sunet Homedics pentru a reda zgomotul alb pentru fiul ei (și a înlocui nevoia de a lega playerul MP3 Looping static tot timpul) și am urmărit cu precauție înainte de a mă angaja la o soluție care a costat bani. Odată ce am achiziționat în cele din urmă această soluție de 20 de dolari, am condus -o de ani și ani. Nu călătorește bine, dar orice altceva – cum ar fi să joace câteva versiuni de sunete relaxante de muște – perfect.

Ne place atât de mult să jucăm zgomotul droning al acestor mașini, încât ne place să lăsăm alte mame noi să știe secretul. Se află în cele mai bune alegeri ale registrului nostru, iar în cartea noastră, lucrurile pe care fiecare mamă ar trebui să le știe.

Ești un iubitor de zgomot alb? Care este dispozitivul tău?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *