Proteina din zer biochem 100% din țară din Country, acum făcută din vacile hrănite cu iarbă

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Majoritatea nutriționiștilor sunt de acord că carnea de vită de la vacile hrănite cu iarbă este mult mai bună pentru tine decât carnea de vită de la vacile hrănite cu cereale. Care este diferența dintre cei doi? Potrivit autoritățiinutrition.com, vitele sunt hrănite cu cereale, cu toate acestea, animalele pe care strămoșii noștri i -au mâncat secole înapoi au cutreierat liber, precum și iarbă. Bovinele hrănite cu cereale încep să mănânce iarbă ca viței, cu toate acestea, mai târziu, sunt puși în loturi de furaje. În aceste oferte mari, acestea sunt hrănite cu un soia, precum și cereale pe bază de porumb cu hormoni pentru a le face să crească rapid, precum și antibiotice, pentru a -l face prin condițiile dure de acolo. Vacile hrănite cu iarbă online pe câmpurile în care mănâncă iarbă, precum și arbuști pentru cea mai mare parte a vieții lor.

Vechea zicală: „Tu ești ceea ce mănânci”, se aplică și animalelor pe care le mâncăm. Hrăniți cu iarbă conține mai puține grăsimi, precum și calorii decât carnea de vită alimentată cu cereale. Carnea de vită hrănită cu iarbă are, de asemenea, mai mulți acizi grași omega3 decât carnea de vită hrănită cu cereale, precum și conține aproximativ de două ori mai mult CLA decât alimentate cu cereale. Dacă încercați să pierdeți în greutate sau să câștigați mușchi, CLA este un nutrient extrem de important pe care trebuie să îl aveți în dieta dvs.

Dacă nu puteți plăti pentru carne de vită hrănită cu iarbă sau nu este oferită doar acolo unde locuiți, încercați să mâncați mai mulți pești sau să completați planul dvs. de dietă cu proteina din zer biochem 100% din zer, care este acum făcută cu vaci hrănite cu iarbă.

„La viața country, înțelegem nevoile clienților noștri, precum și ne mândrim ca lideri în inovație”, a declarat Tracy Kreider, N.D., Doctorul Naturoptic autorizat de consiliu. „Oferim una dintre cele mai bune pulberi proteice totale oferite pentru a maximiza un stil de viață sănătos.”

Înrudit să fie un avocat pentru sănătatea și sănătatea ta în 2020, urmărind aceste semne cheie ale unui sistem imunitar dezechilibrat

Personal nu sunt un fan semnificativ al aromei proteinelor din zer, cu toate acestea, apreciez beneficiile pentru sănătate și sănătate. Proteina din zer este una dintre cele mai simple proteine ​​pentru ca corpul tău să se digere, precum și conține una dintre cele mai mari valori biologice, ceea ce înseamnă că este unul dintre cele mai eficient absorbite tip de proteine.

Biochem 100% zer este disponibil în trei arome tradiționale, fără culori artificiale, arome, precum și îndulcitori; O vanilie ușoară de la fasole de vanilie, ciocolată cremoasă de la cacao, precum și naturală. Tot ce trebuie să faceți este să îl îmbinați cu 3/4 c. de apa. Nu mi -a interesat gustul ciocolatei, precum și extrem de ezitant să încerc celelalte arome. Sunt extrem de picant în ceea ce privește gustul proteinei din zer, precum și există extrem de puține mărci disponibile care îmi plac. Dar, dacă, în mod regulat, completați planul dvs. de dietă cu proteine ​​din zer, vă sugerez să încercați biochem 100% zer.

Aceasta este o publicație sponsorizată oferită de Country Life. Opiniile exprimate aici sunt cele ale autorului, precum și nu indică opiniile sau pozițiile vieții țării. Puteți descoperi mai multe despre viața de țară, precum și despre proteina lor de biochem 100% din zer la CountryLifevitamins.com.

Link către această postare: țară Biochem de viață 100% proteină din zer, acum făcută din vaci hrănite cu iarbă

5/5

(1 recenzie)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *