Evenimente viitoare pentru săptămâna 2 noiembrie

Notă: Cele mai multe evenimente în persoană au fost mutate într-un format online, amânate sau anulate din cauza pandemiei Covid-19. Facem actualizări pe măsură ce învățăm despre ele, dar vă recomandăm să contactați organizatorii înainte de a vă înregistra evenimente în persoană. Pentru informații și resurse actualizate pentru vizitatorii de acasă, consultați pagina noastră Covid-19. De la noi la Labbn, vă dorim sănătatea bună în timpul acestor vremuri provocatoare.

Aici este o backup a conferințelor, webinarilor și instruirilor din această săptămână pentru vizitatorii de acasă și alții care lucrează cu femeile însărcinate și familiile cu mici. De asemenea, a inclus: evenimente în jurul valorii de L.A. County pe care le puteți împărtăși cu familiile pe care le serviți. Vrei să cauți mai departe în viitor? Consultați listele complete pe care le actualizăm săptămânal pentru:

Acasă Vizitarea și profesioniștii din copilărie timpurie
Părinți, îngrijitori și familii

Aveți ceva pentru noi să includem? Email vreyes@labesbabies.org. Și stați legătura cu noi pe Facebook, Twitter, Instagram și YouTube!

Noiembrie este:

Diabetul american de luna de luni a diabetului zaharat pentru a afla despre simptome, riscuri și prevenire. De asemenea, consultați resursele diabetului CDC.
Luna de conștientizare a sănătății vezicii urinare
Luna de conștientizare a măduvei osoase
Conștientizarea conștientizării pulmonare obstructive cronice (BPOC) privind simptomele, cauzele și factorii de risc BPOC. Vedeți, de asemenea, resursele pacientului BPOC și videoclipurile pentru pacienți și îngrijitori.
Luna de conștientizare a bolii diabetice a ochilor
Luna de conștientizare a epilepsiei naționale
Familia Națională Caregivers Lună Caută 10 sfaturi pentru îngrijitorii de familie și resursele disponibile în Family Caregiver Toolbox.
Luna națională de piele sănătoasă
Cancerul național de conștientizare a cancerului de conștientizare a răbdătorilor și a îngrijitorilor și riscurile, genetica și prevenirea cancerului de stomac
Luna de conștientizare a cancerului pancreatic
Prematuritatea conștientizării lunii disponibile Cercetare prematurității și a resurselor pentru sarcină, bebeluși, complicații și pierdere, instrumente și resurse.
Luna de conștientizare a hipertensiunii pulmonare
Săptămâna medicală-chirurgicală săptămânală (1-7 noiembrie)
Serviciile de conștientizare a serviciilor medicale medicale naționale (1-7 noiembrie)
Săptămâna medicală națională (8-14 noiembrie)
Ziua Mondială a Pneumoniei (12 noiembrie)
Ziua Mondială a Diabetului (14 noiembrie)
Ziua Mondială de Prematuritate (17 noiembrie)
Ziua cronică a bolilor pulmonare obstructive (18 noiembrie)
Saptamana privind gradul de conștientizabilă a antibioticului (18-24 noiembrie)
Săptămâna conștientizării antimicrobiene mondiale (18-24 noiembrie)
Ziua teribilă americană (19 noiembrie)
Ziua Mondială a Cancerului Pancreatic (19 noiembrie)
Supraviețuitorii internaționali ai Zilei Pierderii Suicide (21 noiembrie) Găsiți un eveniment internațional de la Eveniment de pierdere a suicidului lângă dvs.
Boala gastroesofagiană (GERD) Săptămâna conștientizării (22-28 noiembrie)
Ziua Națională a Sănătății Familiei (26 noiembrie)

Evenimentele care se întâmplă pe tot parcursul lunii noiembrie

Copilăria timpurie și implicarea familiei EventPresed de Los Angeles Biblioteca Publică:

Muzică Luni: Luni, 10:00 am
Storytime Online: Marți – Vineri, 10:00 AM
Baby și Toddler Storytime: Marți, 10:30 AM
Virtual Mini-Storytime: Joi, 11:00 AM

Pentru mai multe informații despre evenimentele găzduite, consultați acest calendar.

Parent / Family Eveniment: Covid-19 online (Coronavirus) de asistență Groupsevery Luni, ora 17:00 – 6:30 PMVERY Marți, 11:00 – 12:30 PM & 17:00 – 6:30 PMAVERY MIERDAY (Spaniolă), 4:00 PM – 5 : 30PMevery Joi, 12:00 – 1:00 PM & 5:00 PM – 6:30 PMTHESE Grupurile de asistență socială oferă un spațiu pentru conexiune continuată în aceste momente de izolare crescută. Acestea nu sunt grupuri de psihoterapie, dar terapeuții facilitează grupurile de a oferi structură și suport ca un loc sigur pentru profesioniștii de la lactație să se adune. Va fi un nou difuzor / subiect în fiecare săptămână pentru a furniza informații curente privind liniile directoare și recomandări.Presentat de Coaliția de alăptare a Imperiului Inland

Luni, 2 noiembrie

Curs virtual: Tulburări psihiatrice la femei: Considerații de diagnosticare și tratament În întreaga durată de viață feminină – 21 decembrie, TBAPRESERAT de către Massachusetts Spitalul de Spitalul General AcademyWebinar: Îngrijirea medicului: auto-îngrijire a furnizorilor și părințilorNoovember 2, 10:00 Ampresentat de Centrul Brazelton TouchPoints

Marți, 3 noiembrie

Webinar: Utilizarea opioidelor și HIV / Hepatită C Easy: o implementare practică a probelor 3, 10:00 AM – 11:15 Ambresed de Societatea Internațională Antivirală-SUA

Miercuri, 4 noiembrie

Webinar: Supraveghere reflectorizantă de 4, 10:00 AM – 11:00 AUTO pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați acest flyer.Presentat de antrenamentul ununcat: linia de bază medicală și întreruperile planificate (partea 3 din 3) 4 noiembrie 1, 1:00 – 2:00 pm* Traducerea limbii spaniole va fi disponibilă de la rândul său – Reforma utilitarului NetworkParent / Family Eveniment: Free Gripa Shot Clinicnoovember 4, 1:00 – 4:00 PM: Huntington Park Biblioteca, 6518 mile AvenUE, Huntington Park, CA 90255 Vaccinurile de gripă vor fi furnizate persoanelor cu vârsta de 6 luni și mai în vârstă, nu este necesară asigurarea de sănătate. Pentru a primi servicii mai rapide, tipăriți și completați formularul de consimțământ înainte de a ajunge. Presetat de către Departamentul de Sănătate Pub Județeană La Județean în parteneriat cu Biblioteca Județeană La

Joi, 5 noiembrie

Formare virtuală: Răspunsul traumei în sufarinovember 5, 9:00 AM – 4:30 PMPREState de Centrul Universitar USC pentru excelență în dizabilități de dezvoltare la Spitalul de Copii Los Angeles și Los Angeles County Departamentul de Formare HealthVirtual Mintal: Un intro pentru sănătate, rasiale și Partea de naștere – o parte din capitalul de sănătate și rasial din 2020 în Formarea 5, 10:00 AM – 11:00 Ampresentat de o dată pe o Academia Preemie (Quap) Webinar: Suicid Îngrijire mai sigură pentru furnizorii de îngrijire primară 5, ora 12:00 – 1 : 00pmpreentați de Asociația Clinicii Comunitare din Los Angeles Județul (CCALAC) Webinar: Efectuarea de proiecții sensibile folosind Telehealthnovember 5, 12:30 PMPREState de Asociația de îngrijire primară din California (CPCA)

Vineri, 6 noiembrie

Eveniment virtual: A 5-a Conferință anuală a diabetului zaharat – Management ridicat de impact pentru Cliniciansnovember 6, 8:00 AM – 4:00 PMPREState de biroul Universității Touro de Continuare Medical EducațieWebinar: Pregătirea pentru o OSV & V-Osvnovember 6, 9:00 AM – 12:30 PMPREState de Asociația Clinicii Comunitare din Los Angeles County (CALAC) Formare virtuală: Introducere în copilărie, copilărie și îmbogățirea relațiilor Evaluarea inițială (ICare) 6 noiembrie 9, 9:00 AM – 4:00 PMPREState de Departamentul Județean Los Angeles of Mintal HealthWebinar: Pompe și SIDA LAȚELOR: Abilități și rambursareNovember 6, 10:00 AM – 12:00 PMPREState de alăptarefedla

Sâmbătă, 7 noiembrie

Nu știm despre evenimentele care se întâmplă astăzi.

Duminică, 8 noiembrie

Astăzi este începutul săptămânii naționale de asistență medicală (8 noiembrie – 14)! Nu știm despre evenimentele care se întâmplă astăzi.

Imparte asta:
Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Facebook (se deschide în fereastră nouă)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *