Zece lucruri pe care le-am învățat până acum – Bikini gata de partajarea de primăvară

este îngrijirea!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

https://apis.google.com/js/plusone.js.

Sunt doar începutul săptămânii trei din călătoria mea pentru a fi suficient de confortabil pentru a purta un bikini încă o dată și deja am învățat foarte mult. Acesta este doar un pic din ceea ce am învățat până acum.

Oferirea de premii uimitoare nu este suficientă pentru a încuraja alte bloggeri să se alăture acestei călătorii. Am ales să eliminăm porțiunea de giveaway a bikini gata de primăvară. Aceasta este acum călătoria mea și călătoria mea singură.

Obținerea motivată de a lucra de cinci ori pe săptămână este mai greu decât credeți. Când sunt epuizat sau stresat sau am o zi plină de întâlniri pentru copiii mei, consider mult mai dificil să se potrivească în cardio, formarea în greutate și de lucru AB.

Când lucrați frecvent, acordați mult mai multă atenție consumului de calorii. Mi-am dat seama că mănânc mult mai mult și umplut pe carbohidrați după ce am o treabă bună. Corpul meu este foame după arderea caloriilor suplimentare. Trebuie să găsesc un aliment cu energie scăzută de energie pentru a înlocui carbohidrații de calorii ridicate pe care îl consumăm.

În achiziție pentru a vedea o diferență în talia dvs., trebuie să faceți o combinație de cardio, ABS și Greutate de formare.

Făcând doar dans 2 pe Wii nu este doar un cardio minunat de lucru este distractiv și un permis de tensiune fantastic! Ar trebui să o încerci cândva.

Când încercați să pierdeți în greutate sau să vă potriviți, calendarul dvs. este cel mai bun instrument pe care îl veți avea. Calendarul meu a devenit Biblia mea.

Sărbătorirea unei zile de naștere este o distragere majoră de la lipirea cu o dietă sănătoasă.

Produsele proaspete se vor strica dacă îl lăsați în frigider în garaj și uitați de el.

Copiii tăi se vor distra cu tine dacă le-ai lăsat.

Așteptând că vremea să se încălzească suficient pentru a începe mersul pe jos și a alerga afară este agravantă, dar merită bine.

Beneficiile de sănătate conexe ale rădăcinii Licorice

Vreau să-i mulțumesc celor doi sponsori pentru Bikini gata de primăvară, planuri de antrenament extreme și Sydney Elder Independent funcționează! Distribuitor. Ei nu mai oferă premii pentru acest lucru. În schimb, încurajez cititorii revistei mame sănătoase să-și verifice site-urile web.

Bikini Ready Statistici pentru Cascia Talbert:

La 20 ianuarie 2012, greutatea mea a fost de 105 klbs și burta mea în jurul ombilicului măsurat 31 “.on 3 februarie 2012 Greutatea mea a fost de 104lbs și burta mea în jurul ombilicului măsurat 27”.

Cascia Talbert este un blogger ocupat, editor, scriitor independent, comerciantul online și mama de cinci copii, care trăiesc în Pacificul de Nord-Vest. Cu un b.a. În istorie și lege și o pasiune pentru scrierea și starea sănătoasă, a început revista mamei sănătoase în 2007. Revista mamei sănătoase este în prezent clasată pe blogul de sănătate de top pentru mame și oferă mai mulți scriitori de experți în domeniul sănătății și bloggeri mamă. Doamna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine educate în problemele de sănătate și cum să rămână sănătoși, aceștia pot transmite acele informații până la copiii lor și pot inversa statisticile privind obezitatea din copilărie în S.U.A.

Ms. Talbert is a featured health blogger at Wellsphere.com and her articles can also be found on ezinearticles.com. Ea conduce, de asemenea, rețeaua socială a mamei sănătoase pe Ning, administrează magazinul natural de sănătate și wellness al mamei și se află pe consiliul consultativ social media pentru provocarea de wellness a Americii.

Link to this post:Ten things I’ve învățat până acum – bikini gata de primăvară

0/5.

(0 comentarii)

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *