Tinerii mei sunt nemaipomeniți cu resturile

în videoclipul sponsorizat de Ragu pe care îl împărtășim săptămâna aceasta, vorbesc cu prietenii mei de blog Kim Tracy Prince, precum și cu Renee Ross despre resturi.

Deoarece fac două mese separate pentru gospodăria mea (adulți vs copii), nu mă lupt personal să -i conving pe tinerii mei să mănânce resturi. Tinerii nu mănâncă ceea ce Ryan la fel de bine și eu mănânc. (Dacă sunteți la fel în clubul cu două cină, vă rugăm să mă lăsați să înțeleg să mă asigur că mă simt mai puțin de un eșec!)

De asemenea? Amândoi copiii mei vor să mănânce exact același lucru multe nopți la rând. Scarlett este la o lovitură de pupusa. Săptămâna aceasta, dacă nu va primi o fasole, precum și un pupusa cu brânză pe farfuria ei, va fi enervată, indiferent ce altceva a mâncat deja. Julian ar fi încântat dacă l -am face pe Mac, precum și brânza luni, precum și am hrănit -o zilnic restul pentru restul săptămânii. Pizza cu brânză sau paste ar fi înlocuitori acceptabili.

Tinerilor tăi le place exact același lucru în fiecare seară? Este o opțiune? Sau este singura opțiune?

P.S. Acest videoclip a făcut parte dintr -o serie de marketing numită The Word On Cina, creată de Ragu. (Știu, știu, de multe ori tati este cuvântul la cină, oricât de oameni, acea navă a navigat deja.) Vedeți toate videoclipurile Ragu pe pagina lor de Facebook.

P.S.2. De program nu fac pupusuri de la zero. Le primesc preambalate în secțiunea frigorifică a magazinului alimentar elegant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *