Votează pentru noi în top 25 de mămici pentru sănătate și wellness – 2012

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

de mai bine de cinci ani, revista Healthy Mommies a lucrat din greu pentru a aduce mamelor cele mai bune informații despre sănătate și wellness online. În 2009 am fost clasate primare din 100 de site -uri de sănătate și wellness pentru mămici la RN Central.com. Anul acesta avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține palmaresul nostru ca blog de sănătate primară pentru mame.

Circle of Moms.com organizează un concurs pentru a găsi primii 25 de bloggeri de mamă pentru sănătate și wellness. Cititorii pot vizita site -ul lor web și pot vota pentru blogul lor preferat o dată la 24 de ore. Din păcate, am intrat în concurs puțin târziu, așa că avem nevoie disperată de ajutorul tău pentru a reveni revista Healthy Mommies din nou pe pachet!

Începând cu 24 octombrie 2012, suntem pe locul 59 din 80 de bloguri nominalizate pentru primele 25 de bloguri Mommy Health and Wellness. Votarea se încheie la 1 noiembrie, așa că avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a cumpăra pentru a ne menține reputația. Vă rugăm să vizitați Circle of Mommies pentru a ne vota. Dacă faceți acest lucru o dată pe zi, cu siguranță o vom face în vârful în care aparținem.

Pe bara laterală ideală am inclus un buton care vă va duce direct la pagina de vot pe Circle of Moms. Vă rugăm să vă arătați sprijinul pentru site -ul nostru votând astăzi!

Link către această postare: Votează pentru noi În top 25 de mame de sănătate și wellness – 2012

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *