Găzduiește un grup Margarita Mommies

Dificultatea din această săptămână este o activitate însorită pentru sugarii care se pot așeza pe cont propriu; Aceasta este cea de -a 34 -a provocare.

Acești bătrâni de zece luni (Theo, Del, Julian, precum și Paxton) se distrează atât de mult pe jucării din plastic, cât și de a se atinge unul de la picioare, încât nu recunosc că mamele lor se distrează.
Ingrediente pentru un grup de mamă Margarita de succes:

Curte umbrită într -o zi frumoasă și caldă

Un bun prieten sau doi care poate merge la casa ta

Piscină de kiddie cu câțiva centimetri de apă

Scaune de curte de dimensiuni mamei cu degetele de la picioare care se scufundă în apă

Pitcher de plastic de margaritas cu căni de plastic – sau limonadă pentru mamele care se așteaptă sau cerința să conducă acasă.

Spliting sugari (scutece opționale) – Păstrați -i la umbră sau se înclină foarte mult cu protecția solară înainte de începerea sărbătorii!

Daddies s -au oferit să ridice mama, precum și copilul după aceea

Acest lucru a fost sugerat de coaforul meu ca o metodă remarcabilă de a mă încânta în zilele calde. Dacă este la fel de rece pentru scutece de înot, precum și cocktail -uri, această activitate poate fi personalizată pentru a fi un playdate interior, desigur, cu un podea largă de spațiu deschis, cu câteva jucării pe o pătură. (Vezi, de asemenea, începe propriul club de mic dejun)

Ai totalizat această provocare? Împărtășește -ți povestea, precum și imagini.

Comentați mai jos cu detalii.

Împărtășește o fotografie cu noi pe Facebook.

Tweet sau Instagram în direcția noastră generală @rookiemoms #rookiemoms

Îți place această provocare? Da, am mai auzit asta o persoană înainte. Continuați, spuneți -ne de ce vă place în comentariile noastre. Apoi alegeți încă o activitate din lista noastră de dificultăți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *