Scurgeri de scurgere a vezicii urinare #underwareness #sprezece

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Scurgerile vezicii urinare nu trebuie să fie jenantă. Într-adevăr, mai mulți oameni cu scurgeri de vezică urinare sunt în cele 20 de ani decât cele 80 de ani. După ce am avut cinci copii, am experimentat incontinența, precum și eu sunt doar 37. Uneori se întâmplă atunci când strănut, râd sau în timpul exerciții. Înțeleg că acest lucru este complet tipic, precum și eu sunt bine cu ea.

Am descoperit foarte întâi că am avut scurgeri ale vezicii urinare după ce sa născut al patrulea copil. Am lucrat încercând să pierd greutatea copilului, totuși nu mi-am putut gestiona vezica urinară. Asta a fost când am început să utilizez produse de incontinență. Înapoi atunci Produsele pentru scurgerile vezicii urinare au fost atât de incomod. Acum utilizez nou-născuții de siluetă activă pentru femei.

Înclinarea depinde nu este doar pentru bătrâni. Nu mi-e frică să folosesc depind acum că au un design subțire și confortabil.

Unele fapte despre depinde, precum și de vezica urinare, Silhouette Active în formă de forme au o creștere mai mică + pentru un aspect asemănător de lenjerie, în formă, precum și simt. • Ca o clasificare mai întâi, depinde SAF este oferit în culori negre și bej Mai mulți oameni cu scurgeri ale vezicii urinare sunt în cele 20 de ani decât 80 de ani • vârsta tipică a cuiva cu scurgeri de vezică este doar 52!

• Mai mulți oameni cu scurgeri ale vezicii urinare sunt de 50 sau mai mici de 60 sau mai mult!

Depinde intră în anul doi de subsolență, o mișcare socială, precum și o cauză caritabilă pentru a descompune stigma de scurgere a vezicii urinare. Ca parte a subsenței, brandul depinde este motivul pentru a-și arăta sprijinul pentru femeile cu scurgeri ale vezicii urinare. Pentru fiecare imagine, precum și pentru o imagine video utilizând #underwareness, precum și cu produse dependente, brandul depinde va dona $ 1, la fel de mult ca 3 milioane de dolari, cu 2016 pentru a finanța organizațiile de caritate care avansează de studiul de cercetare, precum și educația scurgerii vezicii urinare.

Învățământul public “liber” impune costuri abrupte pentru părinți în 2019

Peste 51 de milioane de femei americane se confruntă cu scurgeri ale vezicii urinare. Asta e 1 din 3 femei americane! În sprijinul a milioane de femei care pot cerința un alt tip de lenjerie de corp, brandul depinde este introducerea depinde de siluetă activă în formă de formă, o nouă absorbție moderată, cu un stil subțire pentru confortul total, precum și securitatea de încredere a mărcii de încredere . Depinde Silhouette active în formă de formă au o creștere mai mică + pentru un aspect asemănător lenjeriei, în formă, precum și simt .. ca o clasificare mai întâi, produsul este oferit în culori negre, precum și în culori bej.

Vizitați www.underwareness.com pentru a sprijini cauza, precum și solicitați eșantioane libere de siluetă de depinde activă.

* Publica de astăzi este sponsorizată de depinde, totuși ca pentru silueta lor activă în formă scurtă este totul propriu! Dacă doriți să obțineți notificări despre sfaturi de viață sănătoase, știri de sănătate și wellness, părinți, precum și posturi, vă rugăm să vă abonați prin e-mail La fel ca și noi pe Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+, precum și Twitter. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru. Alăturați-vă rețelei noastre sociale

Link la acest post: Leakage vezică Înclinarea #underness #spre #freesample

0/5.

(0 comentarii)

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *