Maternitatea cu o răsucire de TOC

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Maternitatea este dificilă, precum și poate fi stresantă uneori. Acest lucru este deosebit de dificil pentru mamele care se luptă cu problemele de sănătate mintală și wellness. În mod natural, ne preocupăm de copiii noștri, cu toate acestea, atunci când fretting -ul nostru ne ține noaptea, se poate transforma la anxietate, insomnie sau chiar depresie. Bloggerul Jenna Stewart înțelege foarte mult exact cât de dificil este pentru părinte, precum și a avut propriile sale lupte cu TOC.

Foto cu amabilitatea de la Materhoodwithatwistofocd.com
Maternitatea cu o răsucire de TOC

„Sunt o mamă de doi ani, care îi spune așa cum este. Maternitatea este grea. Maternitatea cu stres și anxietate este și mai grea. Mesajul pe care încerc să -l ofer vizitatorilor mei este că cel mai bun este întotdeauna suficient de mare. Râdeți de dvs., precum și de nebunia care este parentală. Este singura metodă de a supraviețui. Viața cu copiii este dezordonată, haotică, precum și epuizantă, oricum merită atât de mult ”, scrie ea.

Blogul ei, Materhood With a Twist of TOC, este despre viața ei în Burlington, VT, cu pălăria ei, precum și cu cei doi copii nebuni, dar adorabili, BO, precum și Riley. Pe lângă faptul că lucrează cu normă întreagă, este un schimbător de scutece expert, iubitor de vinuri, dependent de cafea, OCD Survivor, precum și Hater of Play-Doh. Puteți verifica povestea ei la Motherhoodwithatwistofocd.com.

Link către această postare: Maternitatea cu o răsucire de TOC

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *