Opriți televizorul

în onoarea săptămânii de ieșire la televizor, vă invit, bine, să vă opriți TV -ul Dang. Pleacă de la telecomandă. După o zi grea de a avea grijă de un nou -născut, cel mai ușor lucru este să stai acolo și să te afli în fața televizorului. Crede -mă, știu. Alec și cu mine ne -am întoarce acolo, să ne bucurăm de niște tarifele încântate de lumină în pași scurți de 22 de minute și am plesnit la pat.

De două ori, am instituit o politică fără săptămână de TV și a fost fabulos! Ce am facut? Am vorbit, am jucat jocuri, am gătit, am obținut finanțele noastre în ordine, ne-am odihnit când eram obosiți și am realizat în mod miraculos 70% din listele noastre de activități. A fost bun.

Și din cauza TiVo, nu ne -a lipsit cu adevărat spectacolele noastre preferate și am petrecut săptămâna viitoare prinzând. ? Nu suntem cei mai buni sau nimic. Dacă doriți idei despre ce să faceți cu bebelușul, căutați acest site după vârstă sau tip de activitate.

++++++

Anul trecut, când m-am alăturat săptămânii de ieșire la televizor, am lucrat part-time, așa că este o parte bună a zilei pentru a nu fi tentat de televizor. Acum că am din nou un nou -născut, este atât de tentant să stau și să mă bucur de sex și de reluarea orașului în timp ce alăptează. O altă ispită este de a porni animalele de companie Wonder Family ca o distragere ușoară pentru Holden, în timp ce asistenta medicală a spus nou -născutul.

Până în prezent, am continuat să lucrez pe lista mea de 101 lucruri, începând ghidul domnișoarei Poppy pentru creșterea copiilor perfect încântați, terminând perdeaua de tortilla și desenând trenuri cu Holden.

Urează-mi noroc! Am plecat să joc Carcassonne și să încerc să evit eroii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *