Anunțarea sosirii copilului

săptămâna trecută, am primit un anunț pentru un copil pentru un copil născut în săptămâna anterioară. Nu minti. Chiar mult mai șocant, acea mică doamnă sa născut cu 5 săptămâni mai devreme, așa că nu ca și cum ar trăi acolo, un extra zece zile și mama sa plictisit suficient pentru a alege anunțurile și pentru a adresa plicuri.

Dacă nu ați ajuns deja la el, găsiți o imagine drăguță a celui mai mic membru al familiei dvs. și trimiteți anunțuri de naștere.

De la Anne la design-uri de copii Sassy, ​​aici sunt câteva sugestii pentru găsirea “Inner Anne Geddes” și obținerea unui anunț teribil – demn de prieteni:

Mergeți la magazinul de meserie și cumpărați o curte sau două de catifea neagră. Este un fundal ușor și economic – nu este nevoie de cusut.

Asigurați-vă că copilul (și dvs.) este odihnit, hrănit și udat. Totul merge fără probleme cu un copil și mamă mulțumit. Un copil de dormit este mult mai client decât un copil treaz și fotografiile sunt minunate.

Îmbrăcați-vă copilul în culori neutre, dar bebelușii goi sunt întotdeauna prețioși.

Opriți blițul și plasați bebelușul cu o fereastră. Lumina naturală face ca o fotografie uimitoare.

Iată câteva opțiuni diferite pentru afișarea imaginii:

Pentru a economisi bani, am făcut anunțurile noastre folosind stocul de carduri dungate și imprimanta noastră.

Pentru a economisi timp, pentru copilul # 2, doresc să achiziționez aceste anunțuri de la design-uri de bebeluși Sassy când găsesc un minut să o fac.

Pentru a împărți diferența, site-urile de fotografii cum ar fi Ofoto sunt undeva în mijloc atât pentru ușurință cât și pentru preț.

Anunțul în stil poster de mai sus este disponibil pentru a achiziționa de la 5starbaby.com cu imaginea și statisticile importante ale bebelușului. Hella drăguț.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *