Am fost călător în propriul meu oraș {rookie mame dificultate#24}

Nu există nimic care să -mi placă mult mai mult decât să verific noi orașe pline de magazine regionale, precum și mâncăruri gustoase. Când am văzut mamele rookie Dificultate #24: Fii călător în propriul tău oraș, mi -a plăcut conceptul de „vizită” propriul meu oraș natal.

Am luat această dificultate extrem de în serios. La fel de bine, în serios, vreau să spun, am împachetat ca și cum am ieși o zi întreagă; M -am gândit, „Atracții turistice din Huntington, NY”; La fel ca și am acționat ca și cum aș fi fost renunțat într -un oraș nou pentru a verifica, precum și încântarea soarelui cu tipul meu.

Trebuie să mergi întotdeauna la o librărie

Am crescut în Huntington, însă atunci nu era prea mult. În ultimii 30 de ani, a ajuns să fie înțeles ca „mărul bit”, precum și un oraș înfloritor plin de familii. Am pornit pe New York Avenue (vezi, chiar m -am uitat la semnele stradale, așa cum ar face un călător!), Pentru a rezerva Revue. Book Revue, deschis în 1977, este cea mai mare librărie independentă din Long Island; Au un mix eclectic de cărți noi, precum și utilizate, de vorbitori cunoscuți săptămânal, precum și o secțiune dincolo de copii fantastici. Din fericire, pentru această mamă, au la fel o cafenea! M -am împachetat pe cafea înghețată, precum și m -am îndreptat spre secțiunea copiilor. Weston nu se juca prea mult, cu toate că ochii lui s -au plimbat în jurul locului. Marți dimineața au timp copil mic, așa că îl voi duce înapoi acolo vara asta.

Muzică, cineva?

Următoarea a fost o nouă atracție pentru orașul nostru, Teatrul Paramount. Tocmai s -a deschis acum câțiva ani, unde a fost un vechi cinematograf când a fost, Paramount a luat scena muzicală Long Island de Storm. Cu titluri precum Willie Nelson, Whoopie Goldberg, precum și Rob Thomas, nu puteți trece pe lângă cinematograful fără să vedeți o linie lungă din ușă. Când ne -am plimbat, s -ar putea să auzim basul înflorind din afara ușilor. Ochii lui Weston s -au lăsat larg, la fel ca și cum nu am intra în interior, am făcut câteva fotografii, precum turiștii autentici, precum și am verificat listarea emisiunilor viitoare.

Și, jucării, desigur!

Ultima oprire a fost o adăugare personală a mea: Bit Elvețian Dolls. Este o locație specială pentru mine, de când am folosit să mă plimb cu mama, precum și cu bunica pentru a alege uneori o păpușă. Au o alegere alese de jucării frumoase, precum și băiat tânăr, băiat, Weston a înțeles cu exactitate unde am fost când ne -am oprit! a avut de Lily Gregară; Nu uită niciodată o față sau o preferință de jucărie. Am descoperit că au set de albume tradiționale de înregistrare a costurilor Fisher Cost, precum și au făcut o notă mentală pentru a găsi înapoi.

Fără amintiri pentru noi!

În cele din urmă, ca un turist autentic, m -am oprit într -un magazin regional de articole de îmbrăcăminte pentru copii. Și, la fel ca în multe vacanțe, proprietarii au batjocorit la căruciorul pentru sugari, precum și apoi au avut îndrăzneala de a percepe ”¦ 400 de dolari pentru o pelerină de ploaie pentru sugari. Oh, nu vă reușiți că tricourile au fost de 60 de dolari. complet rezonabil. Ha! Am ieșit repede!

Mi -a plăcut să -mi văd orașul cu ochii unui turist. A fost palpitant să -i arăt copilului meu locațiile pe care le -am frecventat să crească, precum și mai departe, să -i arăt cum arată viitorul orașului său. Vă sugerez extrem de mult această provocare, deoarece vă face să vedeți lumea un pic diferit, precum și influențează un nou-găsit ca pentru orașul natal.

[Credit foto: Olivia Howell – Toate drepturile rezervate]

Găsiți mult mai multe activități pentru copii cu cele 52 de provocări obișnuite ale mamei rookie.

Dacă participați deja, utilizați hashtag #rookiemoms pe Instagram sau Twitter, astfel încât să ne putem aplauda reciproc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *