O zi minunată în Liverpool

Această familie iubește Liverpool, am studiat aproape engleza la Universitatea de acolo înainte de a opta pentru luminile Bright of London și Goldsmiths, Universitatea din Londra- dar acum locuim în Leeds, ne place să verificăm Oare multă cultură, cumpărături, mâncare grozavă și distracție în familie.

Zgomotul lui Liverpool este ca niciun alt oraș din lume, localnicii sunt atât de prietenoși, primitoare și calde, arhitectura uimitor de uimitoare cu peste 2.500 de clădiri listate într -un singur loc, descrisă de Patrimoniul englez drept cel mai bun oraș victorian din Anglia …

Este un producător atât de fericit al unui oraș, vă îndemn să consultați dacă nu ați făcut-o deja!

… Weekend-ul trecut ne-a văzut întâlnirea cu prietenii din Londra Ruth și Paul și copiii lor Rosa-Maria și Antonio (împreună cu unele dintre rudele lui Paul), în orașul său natal Liverpool pentru o zi perfectă de familie, plină de mâncare, cultură și O mulțime de râsete.

… L-am cunoscut pe Ruth când amândoi am avut copii în momente similare, cel mai mare, Oliver este cu doar 4 zile mai mare decât Rosa-Maria și erau „cei mai buni prieteni pentru copii” când am trăit aproape unul de altul în sud-vestul Londrei-se atingea văzând văzând văzând văzând Ei se conectează din nou ca și oameni mici.

Ruth și cu mine ne-am legat repede de copiii noștri, de medii culturale și de interese împărtășite-i, cipriotul grec, ea, columbian și am cimentat prietenia noastră într-un moment în viața noastră, când totul s-a simțit atât de nou și puțin suprarealist cu noi bebeluși în remorcă și noi vieți!

Nu voi uita niciodată cât a însemnat pentru mine să am Ruth la doar douăzeci de minute distanță când familia mea s-a simțit atât de departe în Leeds- ne-am întâlni săptămânal pentru a vorbi, a mânca (Ruth și îmi place să gătesc) și să mergem mult timp Plimbări în sud -vestul Londrei, de obicei lângă Râul drăguț din Richmond și Twickenham sau în Richmond Park, pentru a hrăni rațele, a lua soare și a bucura de picnicuri sub copaci.

Cel mai important am reușit să ne susținem unii pe alții într -un moment atât de important în viața noastră, unde noile prietenii sunt atât de importante pentru a ne simți normal atunci când nu o face mult.

Acum, cu doi copii fiecare, a fost prima dată când am reușit să ne reunim pentru a ne întâlni cu noile completări (ne-am întâlnit solo la Londra, desigur)-și a fost o zi atât de distractivă, dar strălucitoare, cu mâncare italiană fabuloasă (Mulțumesc Zizzi și pentru serviciul tău grozav), o companie minunată cu familia dulce și distractivă a lui Paul, mama lui, sora și logodnicul ei s-au alăturat și noi … și, desigur, oportunitatea perfectă de a vedea Liverpool cu propriul nostru ghid turistic personal: Paul .

După un prânz lung, am luat priveliștile uimitoare înainte de a ne îndrepta spre Muzeul din Liverpool, un muzeu liber pentru toată familia …

… Cu o oprire rapidă afară pentru a aprecia mai întâi aceste frumuseți!

Aceste superlambanane vibrante sunt complet captivante- cântăresc aproape opt tone și stau la 17 metri înălțime, sunt o încrucișare între o banană și un miel, proiectată de artistul japonez din Manhattan, Taro Chiezo și cu siguranță ne-au luminat ziua!

Chiezo a creat de fapt doar un model de patru inci; Replica de dimensiuni complete a fost făcută de patru artiști locali: Andy Small, Julian Taylor, Tommy Reason și Ray Stokes și s-au dezvoltat pentru expoziția Arttransspennine din 1998.

Piesele sunt atât un comentariu cu privire la pericolele ingineriei genetice, cât și ale semnificanților Liverpool: istoric atât oile cât și bananele erau cargici obișnuiți în docurile orașului. Și nu sunt superbe? Mi -ar plăcea și o rochie în acel tipar?! Aveți gânduri despre acel chiezo?!

… În interior, ne -am reflectat asupra istoriei, geografiei și semnificației globale a orașului, învățând mai multe despre celebrele dramaturguri, creatori, sportivi și lideri din Liverpool (am găsit un film cu varice de vox de cunoscuți Liverpudlieni și localnici cu adevărat atingători), iar copiii au fost ocupați pentru că Ore …

Există atât de multe de făcut și de a vedea în Liverpool, ne vom întoarce din nou în curând, asta este sigur …

Ai fost?

Cumpărați -mi cartea cea mai vândută în hârtie sau audio

Cartea mea de debut este ghidul meu pentru supraviețuirea și înflorirea la serviciu și acasă și oferă o perspectivă asupra modului de a crea o afacere digitală sau a reveni la muncă cu încredere.

MUMBOSS: Ghidul cinstit al mamei pentru a supraviețui și a înflori la serviciu și acasă (Ediția a II -a din Marea Britanie)

Disponibil pe Amazon sau Audible

The Working Mom: Ghidul tău pentru supraviețuirea și înflorirea la serviciu și acasă (Ediția SUA/Canada)

Disponibil la 8 septembrie 2020. Comandați acum pe Amazon

Îți place ce ai citit? Atunci de ce să nu urmați Vicki pe Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest și Instagram

Nu pierde nici o postare!

Abonați -vă la Honestmum pentru buletinul meu de e -mail săptămânal, unde împărtășesc noile mele postări pe blog, sfaturi despre bloguri, invitații pentru evenimente, competiții și știri despre noua mea carte. Nu împărtășesc niciodată datele dvs. personale cu terți.

FacebooktwitterpinteresteMailTumblrShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *