Tinerii tăi sunt în formă de viață? (Pedast)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Audio playerhttps: //healthymomsmagazine.net/wp-content/uploads/2016/09/making-kids-fit-for-life.mp3

00:00
00:00
00:00

Introducere subiect:

Deci, aici este ceva despre care tu, precum și copiii tăi ar trebui să crezi. Cu excepția cazului în care copilul tău nu stabilește o boală majoră, fiecare, precum și în fiecare dimineață că copilul tău se ridică din pat, sunt un pic mai puternici, un pic mai repede, precum și sunt puțin mai deștepți decât erau cu o zi înainte. În ziua precedentă, corpurile lor au avut posibilitatea de a crește noi celule în toate organele lor. Comparativ cu o zi înainte, inimile lor au devenit un pic mai mari la fel ca și plămânii, rinichii lor, precum și creierul lor. De asemenea,, desigur, nu plătiți dobândă dacă nu observați impulsul remarcabil al abilităților lor cognitive – acestea devin mai inteligente zilnic. Există acest marș stabil de creștere, precum și funcția de impulsuri în timpul tinereții care se oprește cândva între 20, precum și 30 de ani. Astăzi, vom verifica aceste fenomene într -un pic mai multe detalii, precum și vorbim despre motivul pentru care această curbă de îmbătrânire/creștere are o relevanță remarcabilă pentru copiii tăi. Așa că așezați -vă, ridicați -vă playerul MP3 sau computerul, precum și ascultați pedastrul de astăzi că am apelat la telefon „Făcând tineri în formă de viață”.

Introducere muzicală:

Copilăria este despre creștere, precum și schimbare:

Țineți minte exact cât de palpitant a fost, de copil, să obțineți noi abilități? Rețin exact cât de interesant a fost când am descoperit exact cum să înot, precum și să mă scufund, când am stabilit un echilibru suficient pentru a călători cu bicicleta, a lovit lovitura de la 15 metri sau a lovit un serviciu de răsucire pe un teren de tenis. S -ar putea să simt că corpul meu devine mai puternic, mai rapid, precum și mult mai agil pe zi. Creșterea mea, precum și avansarea fizică păreau să crească până la cei douăzeci de ani, precum și atunci sărbătoarea s -a terminat. Da, am continuat să devin mult mai bine informat la vârsta adultă, cu toate acestea creșterea mea fizică s-a oprit. Studiul de cercetare confirmă aceste fapte. Dovezile prezente confirmă faptul că oamenii își ating capacitățile fizice de top între 20-30 de ani. Capacitatea cognitivă de top vine un pic din urmă, cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani. Ceea ce implică acest lucru este că până la vârful nostru fizic, în fiecare zi copilul tău este un pic mai puternic, mai rapid, capabil să vărsă mult mai mult oxigen, să facă mult mai multă muncă fizică etc. După acea zi de vârf, indiferent cât de mult o dorim Nu eram așa; Există o scădere extrem de lentă, oricât de stabilă a priceperii noastre fizice, indiferent cât de numeroase clase de yoga mergem, exact cât de numeroase greutăți ridicăm sau exact cât de numeroși kilometri alergăm pe săptămână. Rata de declin este biologică, precum și predeterminată. Așadar, aici este uriașul punct de luare pe care toți cerința de a -l înțelege, precum și acest lucru este potrivit pentru copiii dvs. – deoarece declinul fizic este inevitabil în viața de adult, este important ca copiii să -și maximizeze capacitățile fizice de top atunci când sunt tineri. Cu cât este mai mare capacitatea fizică a copilului în timpul copilăriei lor, cu atât mai mult timp și mai sănătoasă o viață pe care o pot avea. Copiii care mănâncă, precum și obțin oferte mari de exerciții fizice stabilesc o mulțime de funcții de inimă de rezervă, funcție pulmonară, putere de filtrare a rinichilor, ficat Puterea metabolică în anii lor de formare. Simțul tipic ne spune că, prin exercitarea, respirația din greu, transpirația, alungarea unii pe alții, urcarea copacilor, mâncarea de mâncare excelentă, obținerea unui somn suficient de înaltă calitate, precum și lărgirea, precum și abilitățile lor cognitive dificile, copiii își pot forța organele să se stabilească să se stabilească să se stabilească O capacitate de top mai mare decât dacă stau să joace jocuri video, mănâncă mâncare procesată de înaltă calitate sau perturbă somnul lor de înaltă calitate cu TV, precum și mesaje text târziu în noapte.

Simptome conexe ale deficienței de magneziu

Cerința părinților de a lua măsuri:

Iată știrile excelente-Kids, copiii tăi, își pot îmbunătăți sănătatea de lungă durată. Sănătatea și sănătatea deosebită ca adult este, într -o oarecare măsură, o alegere. Asigurați -vă că tinerii tăi înțeleg asta! Tu, precum și cerința copilului tău de a înțelege graficul capacității fizice față de vârstă, precum și credeți despre asta pe măsură ce luați decizii cu privire la activitățile copilului, dieta, precum și obiceiurile de somn.

Cu toții am auzit expresia, o folosim sau o pierdem. Ei bine, este incredibil de adevărat – o realitate esențială a copilăriei. Împachetați acel truism puțin în Bit JohnNY sau capul lui Janie înainte de a -ți părăsi grija. Poate că vor vedea de ce vă gândiți atât de mult să -i determinați să oprească televizorul, precum și jocurile video, precum și să ieșiți afară pentru a juca. Nu numai că mișcă ceea ce copiii au fost implicați să facă, cu toate acestea activitatea fizică în aer liber pe care o experimentează le va oferi sănătate și sănătate care vor aduce cu ei întreaga lor viață de adult. Iată un document smo perla pentru a vă aminti: este o eroare groaznică pentru părinți să -și subestimeze influența asupra copiilor lor sau a corolarului, înțelepciunea păstrată pentru sine este irosită înțelepciunea. Asigurați -vă că luați câteva minute în mod regulat pentru a vă împărtăși înțelepciunile vieții voastre cu copiii voștri. Amândoi veți beneficia de efort.

Dacă v -ați încântat să ascultați tranșarea de astăzi a pediatricelor utile portabile, luați câteva minute pentru a compune o evaluare pe iTunes sau trimiteți un comentariu pe blogul meu, www.docsmo.com. Am dezvoltat acest blog pentru a ne asigura că este simplu pentru dvs. să vă împărtășiți gândurile, precum și să împărtășiți podcast -uri cu prieteni buni, precum și cu rude. Deci ce mai aștepți? Aceasta este gazda ta, Doc Smo, care îți cere să le amintești copiilor tăi că nu vor deveni niciodată potriviți, dacă tot ce fac este să stea. până data viitoare.

Înrudite trei metode gustoase pentru a pregăti legume pentru meniul tău de toamnă

Note SMO:

Rata de declin a muncii fizice la femei

http://www.who.int/bulletin/volumes/91/9/13-123075/en/

Vârsta abilității cognitive de top

http://news.mit.edu/2015/brain-peaks-at-different-ages-0306

Link către această postare: Tinerii tăi sunt în formă de viață? (Pedast)

0/5.

(0 comentarii)

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *