Cele mai frumoase jucării exterioare pentru a motiva mai puțin timp de ecran!

Dacă sunteți ca mine, încercați să găsiți ceva care să -i scoată pe tinerii tăi afară, precum și departe de ecrane. Într -o căutare a celor mai bune jucării exterioare, ofer unele pe care le -am folosit la noi acasă cu tineri cu vârste cuprinse între 5, 8,11, precum și 14 ani. De asemenea, adaug în unele că, ca terapeut ocupațional, cred că sunt fantastice pentru dezvoltare. Așadar, puneți -vă la dispoziție, precum și să vă bucurați de acel aer curat, precum și tot ceea ce are de oferit natura.

„Nu există Wi-Fi în pădure, cu toate acestea, mă promisăm că veți descoperi o legătură mult mai bună.” -Anonim

Cele mai bune jucării exterioare pentru copii:

Little Tikes 2-in-1 Snug ‘n SAFE Grow with Me Swing (vârste 9-36 luni)

Bine, așa că acest lucru va avea nevoie să fii și tu afară, însă acesta este un sfat fantastic pe care părinții noi necesită să facă o pauză, precum și să se conecteze cu copiii noștri. În calitate de terapeut ocupațional, sugerez extrem de mult acest lucru nu doar pentru distracție, însă pentru dezvoltarea vestibulară. Procesarea senzorială vestibulară este un fundament pentru abilitățile de coordonare, astfel încât acest lucru ajută la stabilirea creierului. Swinging -ul poate fi extrem de dat înapoi și pentru tineri, așa că acesta este un instrument fantastic atunci când tinerii mai tineri au o zi grea.

Verificați costurile prezente aici!

Little Lab Creations 67in Diameter Sprinkle & Sprinkle Celebration Play Mat

Jucării cu apă în aer liber distracție pentru copii, copii mici, precum și sugari | Stil special superb (18 luni, precum și UP)

În sudul CA se încălzește cu adevărat în vară, astfel încât jucăriile cu apă să fie întotdeauna distractive. Îmi place cu adevărat acesta, deoarece tinerii de toate vârstele pot face plăcere în acest sens împreună. Este simplu să se agațe la fel de mult ca un furtun, precum și să te joci. Nu reușește să -ți amintești că protecția solară, precum și întotdeauna să fii cu ochii pe tineri în jurul apei.

Verificați costurile prezente aici!

Little Tikes Set de baschet Easyscore (vârste 1 1/2-5yrs)

Nu recomand doar acest lucru, deoarece sunt antrenor de baschet, oricât de hei, nimic în neregulă cu a -i începe tineri. I -am oferit acest lucru nepotului nostru când a transformat unul la fel de bine ca el deja scufundat (în cadrul setării scăzute a cursului). Asigurați -vă că umpleți baza cu nisip pentru a opri să coboare atunci când se joacă, altfel este extrem de simplu de configurat. Acest lucru este cu adevărat unul care le va menține distrați, precum și activi ore întregi.

Verificați costurile prezente aici!

Adventure Kids-Outdoor Explorer Set (vârste 3yr-7yr)

Acest set de experiență mă face să cred că am crescut în țară în Wisconsin înconjurat de natură. Există atât de multe de găsit chiar și în curtea ta! Copilul meu tocmai a cerut un set de set de pasăre, așa că acesta va fi cel mai bun cu aceste binoclu 5 × 30. Încerc să nu aleg un preferat din lista mea, însă acest lucru este cu adevărat minunat !!

Verificați costurile prezente aici!

Avioanele Stomp Rocket Casnisit (5-12 ani)

Avem acest cadou de câteva ori, precum și copiilor mei le -au plăcut acestea !! Acum, zboară atât de bine încât le poți pierde, așa că sugerez un parc deschis pentru a se distra cu adevărat. Poate părea că este vorba despre rachetele zburătoare, cu toate că tinerii obțin cu adevărat o mare activitate fizică cu această jucărie exterioară.

Verificați costurile prezente aici!

Lifetime Geometric Dome Climber Jungle Fitness Center (vârste 3-10)

Climbarea este o activitate generală de avansare crucială. Dezvoltă forța, stabilește coordonarea, precum și îmbunătățește echilibrul. Această cupolă are mânere de mână autentice de alpinism. De asemenea, este starea meteorologică, precum și rezistentă la rugină, astfel încât să poată fi păstrată afară. Atât de distractiv să te joci cu un prieten !!

Verificați costurile prezente aici!

Jocuri de curte Gigantic Tumbling Lumbers (8 ani, precum și UP)

Uneori se simte dificil să descopere jucăriile din afară pentru copiii mai mari, cu toate acestea, acesta este unul dintre preferatele mele. Acesta este un joc distractiv pentru întreaga familie. Este fantastic la grătar, precum și la petreceri. În timp ce îți ții respirația scoțând un bloc în speranța că turnul nu va cădea, toată lumea își ține respirația cu tine. Veți aprecia că aceasta include o geantă pentru a menține toate blocurile împreună atunci când nu le utilizați. Din nou, distracție pentru întreaga familie !! ca acesta !!

Verificați costurile prezente aici!

Gosports Set de porumb din lemn solid premium

Cu toate acestea, nu în ultimul rând, încă un favorit al gospodăriei. Acesta este un lemn solid 100%, precum și îl puteți personaliza la echipa sportivă preferată, sau la filmul sau orice se bucură de gospodăria dvs. Beanbag -urile sunt condiții meteorologice, ceea ce este fantastic, deoarece înțelegeți că cineva le va lăsa afară, ha. De asemenea, include o geantă de transport durabilă pentru a menține geantele de bean împreună atunci când nu se joacă. Adolescenții mei le place acest joc, așa că este ceva ce putem face afară ca familie.

Verificați costurile prezente aici!

Sper că această listă a jucăriilor din afară vă va oferi câteva concepte fantastice care vă vor ajuta gospodăria să rămână activă, precum și conectate. Bucură -te !!

Harmony Pyper M.A., OTR/L

De asemenea, s -ar putea să vă bucurați:

Cele mai bune jucării pentru femei de 5 ani [15 opțiuni incredibil de distractive]

Cea mai mare listă a jucăriilor de călătorie fsau copii mici

Cele mai bune jucării pentru femei de 6 ani – Ghid de cadouri de vacanță 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *