Împărtășirea cu broccoli cu herbed

este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Încă o legumă, cred că devine o reputație slabă este broccoli. Eu personal cred că este o legumă distractivă. Chiar am primit copilul meu de doi ani să încerce broccoli numindu -l „mini copaci”. Program pentru acei copii cărora nu le plac broccoli, aș paria că este mai mult o neplăcere tactilă decât o neplăcere a gustului – nu întotdeauna, cu toate acestea merită să credem. Îmi place cu adevărat broccoli amestecat cu citrice. Această masă fantastică amestecă cele două pe lângă adăugarea în unele ierburi proaspete. Face o masă laterală fantastică pentru orice tip de masă! Cea mai bună parte – super ușoară!

Broccoli herbed

Aveți nevoie doar de 4 componente pentru această rețetă: 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de lămâie, 2 linguri de ierburi proaspete tocați

precum și 3-5 căni gătite, precum și broccoli drenate.

Această masă este cu adevărat la fel de simplă pentru exact cât de grozav este …

Adăugați doar uleiul,

Suc de lămâie

precum și ierburi la broccoli

Aruncați pentru a combina

Bucurați -vă!

Despre acest autor

Crystal (bucătăria confortabilă a lui Crystal) este o mamă pentru un fiu activ de 2 ani. De când a ajuns să fie mamă, a descoperit exact cât de dificil poate fi ca un copil mic să mănânce sănătos. Întotdeauna i -a plăcut să gătească, precum și crede că, în timp ce mănâncă sănătos, papilele gustative nu ar trebui să experimenteze la fel de bine ca și contul tău bancar. Crystal este un credincios ferm în masa gospodăriilor, precum și îi place să se așeze la cină cu marina ei, precum și cu fiul ei la fel de des, precum și rutinele lor.

Crescând într -o zonă rurală din Utah, a descoperit că îi place mâncarea confortabilă, însă acum își dă seama că majoritatea alimentelor confortabile pot fi făcute mai sănătoase. În timpul tinereții, consideră că legumele au fost aproape gândite la pregătirea meselor, precum și dorințele de a le face să ia o funcție mai centrală pe masă.

A legat beneficiile pentru sănătate și wellness ale castraveților

Ea, precum și gospodăria ei s -au mutat de 6 ori în ultimii 5 ani, a locuit în două diferite specifice, precum și se vor muta din nou când mușchiul ei își va finaliza masteratul. Ea poate înțelege diversele circumstanțe ale bucătariilor de casă, deoarece a locuit în apartamente cu sobe/cuptoare mici, fără spațiu contra, abia orice tip de dulapuri, pe lângă faptul că locuiau în zone în care este imposibil să descoperi unele componente în magazinele regionale.

Crystal, de asemenea, bloguri la Crystal’s Cozy Kitchen

Link către această postare: broccoli herbed

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *