Transformați orice tip de transport într -o pungă de scutec organizată cu Totesavvy

Partajarea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Când tinerii mei au fost puși, mi -am luat geanta de scutec peste tot. Era plin de toate elementele esențiale, scutecele, șervețele, crema, gustările, suzeta – sunt sigur că aș fi aruncat în chiuveta din zona bucătăriei, de asemenea, dacă s -ar potrivi. Acele pungi de scutec vechi de atunci erau funcționale, însă nu erau extrem de la modă pentru ieșire. Totes pentru a face declarații de modă, precum și completarea ținutei preferate nu sunt de obicei practice pentru o pungă de scutec. Afacerea în joc în joc a rezolvat această problemă prin introducerea acestei inserții de biți utile care poate transforma orice tip de geantă sau transporta într -o pungă de scutec complet practică.

Totesavvy este primul insert organizațional dezvoltat în special pentru a transforma orice tip de transport mare într -o pungă de scutec complet practică. Stilul nostru de brevet în așteptare este distinct pentru pereții rigizi, dar versatili, care păstrează fiecare buzunar în poziție verticală, precum și disponibil rapid în geanta de mână.

Totesavvy deține orice este necesar pentru sugar (chiar și gemeni!) În 11 buzunare distincte. Nu numai că structura noastră de stil este unică, ToteSavvy oferă caracteristici care nu sunt descoperite în niciun tip de altă inserție a organizatorului. Această inserție se încadrează în orice tip de geantă de mână, chiar și în acea geantă Kate Spade pe care o aveți în spatele dulapului. Nu trebuie să așteptați până când tinerii tăi nu vor fi scutece pentru a -i readuce din nou la viață.

Organizatorul de șase buzunare din Totesavvy include:

O covorașe de modificare

CLASP CHEIE

Buzunar izolat

Buzunar plat

și 4 buzunare suplimentare cu mai multe utilizări

Acum puteți rămâne la modă, precum și organizat în timp ce ieșiți cu copilul cu insertul de totesavvy. Pentru mai multe informații despre ToTesavvy, precum și despre viața în joc, vizitați LifeInplaycompany.com.

Simptome de indigestie de manipulare aferentă

Dezvăluire: am primit un organizator de buzunar cu 6 buzunare cu totesavvy în schimbul acestei recenzii. Toate opiniile sunt precise, precum și 100% ale mele.

Link către această postare: transformă orice tip de transport într-o pungă de scutec organizată cu totesavvy

5/5

(1 recenzie)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *