Modalități pentru mamă hectic pentru a obține mai multă proteine ​​în Dietele lor

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Ca o mamă nouă sau o mamă de copii mici, te-ai prins vreodată să mănânci sandwich-ul rămași PB & J, precum și să-i numească prânzul, pe măsură ce curățiți de la prânzul Tornado? Sau așteptați atât cu răbdare, cât și “hangril” în linia de carpool la instituție, precum și recunoașteți că nu ați mâncat nici măcar o masă autentică în acea zi? Uneori, mamele din SUA au tendința de a-și pune nevoile pe arzătorul din spate, chiar dacă sunt nevoii super fundamentale, așa cum știți, bine, mâncare.

Sunt Lindsey Mathews sau instructor de fitness Lindsey, Instructor de Fitness Head, precum și nutriționiști pentru IdealFit, o afacere care a proiectat o linie de suplimente pentru femei la fiecare nivel de fitness. Eu sunt creatorul celor 15 zile în dificultate corporală de formă, precum și de 6 săptămâni în provocarea corpului de formă. Având un instructor de fitness, precum și nutriționist de peste 10 ani, un concurent la nivel național, precum și un soț / soție, precum și mama de 3 copii, obțin ceea ce este ca să fii hectic cu bituri, precum și să am propria sănătate și wellness, precum și obiectivele nutriționale întârzie un pic de la cerințele maternității, precum și viața gospodăriei. Cu toate acestea, de-a lungul anilor am descoperit câteva tehnici care lucrează pentru mine, care ajută la menținerea nutriției mele, astfel încât sănătatea și sănătatea mea, precum și obiectivele de fitness fizice pot rămâne în mișcare, chiar și atunci când haosul vieții tipice se întâmplă în jurul meu.

Permiteți-mi să fiu mai specific – ați înțeles că proteina este cea mai importantă și vitală macronutrientă (macro) pe care o putem mânca? Este o parte importantă a fiecărei celule din corpul nostru. Părul, precum și unghiile sunt făcute în principal de proteine, în plus față de mușchi, oase, piele, cartilaj, precum și chiar sânge; Acesta ajută la repararea muncii, precum și să dezvolte țesuturi, este vital să se facă enzime, precum și hormoni. De asemenea, putem utiliza secvențierea proteinei de anticorpi pentru a determina dacă rulează scăzut pe un aminoacid, precum și creșteți mai mulți anticorpi pentru a ne menține la o sănătate ideală. De asemenea, ceva ce femeile americane sunt cel mai interesat cel mai mult, ne continuă să se încleșteze, precum și de eforturile noastre de pierdere în greutate prin menținerea metabolismelor noastre, precum și construirea mușchilor. Și, spre deosebire de grăsimi, precum și carbohidrați, corpurile noastre nu stochează proteine, deci nu se poate desena pe o rezervă a acesteia atunci când are nevoie de o nouă aprovizionare. Așa că are sens că ar trebui să fie macronutrientul pe care ne-am concentrat cel mai mult în îmbunătățirea dietelor noastre pentru o sănătate și bunătate de lungă durată, precum și de fitness fizic (mai ales dacă sunteți o nouă mamă care alăptează un copil atât de copil, cât și cerință Proteină suplimentară ca parte a caloriilor suplimentare necesare pentru a vă asigura copilul).

Dar mamele americane au uneori un timp dificil de a obține o proteină suficientă în dietele noastre. Este simplu să vezi proteina ca incomod sau de a avea nevoie de prea multă pregătire – trebuie să grăbiți păsările de curte sau să strângeți sau să fierbeți ouă – o mare parte din timpul necesar pentru a fi mâncat. Cu toate acestea, am câteva sfaturi pentru tine de a face simplu (și gustos!) pentru a obține această proteină.

Planificați mesele în jurul proteinei

În loc să apucă o mână de chipsuri sau biscuiți, sau scufundând o lingură în borcanul de unt de arahide, fă-te foarte întâi să alegi pe o proteină să mănânce. precum și apoi o pereche cu un carb și / sau grăsime. Aflați-vă sursele preferate de proteine, fie că este de pui, pulbere de proteine, pește, iaurt grecesc, brânză de vaci etc., precum și păstrați-le la îndemână pentru a ajunge atunci când este timpul să mănânci. Puteți asocia carnea cu legume, precum și orez sau cartofi, faceți o mișcare de proteine ​​cu niște fructe, precum și spanac sau adăugați fructe la iaurt, precum și brânza de vaci. Dacă aveți nevoie de concepte mai inovatoare pentru rețete umplute cu proteine, inspectați această carte – rețetele din el sunt câteva din favoritele mele! Indiferent ce faceți, nu vă asigurați să părăsiți proteina. Vă va ține complet până la următoarea masă, precum și pentru a vă oferi corpului combustibilul pe care trebuie să-l atingă toate aceste funcții importante pe care le-am menționat mai devreme, precum și să vă mențineți.

Pregătiți alimentele pentru apucare, precum și pentru a merge

S-ar putea să fi avut crezut “bine, acesta este un concept fantastic pentru a planifica mese în jurul proteinei, cu toate acestea planificarea este dificilă atunci când cerințele să mă apuc atât și să merg.” I totally get it. Mă mănânc mai mult mesele departe de casă decât de acasă. unfortunately when we are trying to online a healthy lifestyle, sometimes it DOES take some planning. Cu toate acestea, atunci când puteți în formă într-un timp de pregătire, acesta face ca restul ușor! Eu iau o zi sau cam așa o săptămână pentru a pregăti o anumită proteină care poate fi integrată cu alte carbohidrați, precum și cu grăsimi pe parcursul săptămânii pentru mâncarea mea rapidă. Și, arma mea de truc preferat care nu are nevoie de nici o pregătire, proteina idelezică este întotdeauna în cămară, pungă, precum și vehiculul pentru cea mai rapidă masă rapidă și simplă. Dacă sunt în mișcare, mă amestec doar cu apă sau lapte, precum și beau în timp ce s-au gustat pe niște prăjituri de orez. Pot să fac asta în timp ce îmi iau tinerii la instituție sau să-mi urmăresc jocurile sportive, precum și mă oferă 20g de proteine ​​de înaltă calitate de înaltă calitate, cu o aromă destul de gustoasă.

Mâncați mese mai mici, mai regulate

Când ajut pe clienții mei, încearcă să-și schimbe dietele pentru a include mai multă proteină, o preocupare pe care o aud foarte mult este că este dificil să se ia în cantități mai mari de proteine. Unii oameni nu-i plac o mare parte din carne, sau simt că poate fi doar o mare afacere să mănânci într-o ședință. Întotdeauna sugerez să mănânc mese mai mici, mai regulate, pentru a se asigura că consumul mai multor proteine ​​nu pare atât de descurajator. Puteți mânca niște ouă amestecate pentru micul dejun, o shake de proteină pentru o gustare medie de dimineață, un sandwich de curcan pentru prânz, poate un iaurt grecesc pentru o gustare după-amiază, precum și niște păsări de curte la grătar pentru cină. Nici una dintre porții Cerința de a fi imensă, totuși încă mai vă alimentați corpul cu o mică proteină tot timpul.

Activitatea legată de metoda dvs. la fel de mult ca rezoluțiile de Anul Nou

Mănâncă mai multă proteină pentru rezultate mai bune

Deci, mame sănătoase, iau-mi dificultatea, precum și descoperiți metode care lucrează pentru dvs. pentru a obține mai multă proteine ​​în dietele voastre. Veți simți mai puternic, mai mulțumit, mai mult, precum și pregătiți să vă dominați hectica, cât și zilele exigente. Este bine ca noi să punem un timp și un efort în nevoile noastre, să ne asigurăm că putem fi la cel mai bun lucru în asistarea celorlalți noștri plătiți cu a lor.

Link la acest post: Modalități de a obține mai multe proteine ​​în dietele lor

0/5.

(0 comentarii)

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *