Energia durabilă pentru mamele hectice

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Sunt o nouă mamă din nou. Cel mai mare copil este pe cale să devină opt. Cel mai mic, șase săptămâni astăzi. Sunt în prezent o mamă de ședere la prima oară, precum și am descoperit exact cât de hectic este un mod de viață acest lucru Sahm este! Nu am întotdeauna timp să stau la un prânz sau o gustare sănătoasă, în special atunci când se află în vizite, precum și astfel. Deci, când am primit un eșantion de proteine ​​naturale de la Calnaturale Svelte pentru revizuire, am fost mult mai mult decât încântat să le oferim o încercare.https: //apis.google.com/js/plusone.js

Calnatrale Svelte vine în patru arome gustoase: ciocolată, vanilie franceză, cappuccino, precum și chei condimentate. Fiecare oferă 16 g de proteine ​​din lapte de soia proaspătă, împreună cu carbohidrați complexi pentru o energie susținută. La 260 de calorii pentru o funcționare de 15,9 fl oz, aceasta oferă, de asemenea, o valoare de zi cu zi de 20% a fibrelor, precum și fără produse lactate, precum și fără gluten. În plus, doar 9g de zahăr!

Ambalajul a fost produs și cu mame hectice on-the-Go, cu un capac reclicabil. Și, deși am descoperit că gustul shakes este mult mai rece, nu există nici o cerință de a refrige produsul până după ce acesta este deschis. Doar agitați bine înainte de a vă deschide, precum și asigurați-vă că ați dezamăgit capacul cu atenție, așa cum am avut un pic de o greșeală cu unul din shake-uri, unde ar scurge fundul deschiderii capacului când m-am dus să iau o băutură.

Personalul meu preferat este aroma cappuccino. Are o aromă bogată de cafea, care satisface dorința mea de “cafenea”, totuși fără exces de zahăr, grăsimi, precum și calorii. Ce o alternativă excelentă, nutrițională!

Uitați-vă aici pentru a vedea unde să achiziționați Calnaurale Svelte în zona dvs., precum și o încercare. De asemenea, puteți să respectați Calnaturale Svelte pe Twitter, precum și pe Facebook.

Dezvăluirea: Am primit una din fiecare aromă de agitare în schimbul acestei revizuiri. Toate opiniile sunt corecte, adevărate, precum și 100% mină.

Despre autor:

Chandra Sullivan este o altă jumătate, precum și în prezent o mamă de ședere la domiciliu a doi băieți, un copil de opt ani, precum și un copil. Ea bloguri despre fitness, părinți, precum și viața personală aici, precum și compunerea unui blog motivațional separat pe care îl împărtășește pe pagina de Facebook tot mai mare, motivație.

Link la acest post: Energie durabilă pentru mamele hectice
Ce este Bronșita? – simptomele, precum și tratamentul

0/5.

(0 comentarii)

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *