Cele mai fine sfaturi de fotografie pentru nou -născuți pentru noi mame

Aveți o cameră frumoasă care se află în colțul dulapului dvs.? Un nou -născut adorabil pe care doriți doar să -l absorbiți în fiecare ultim detaliu? Ei bine, ați verificat, precum și veți putea să surprindeți câteva momente minunate din gagica ta în cel mai scurt timp cu sfaturile noastre de fotografie la nou -născut de la mama noastră de fotografie #Rookiemomsquad, Kelsey Smith

Cele mai bune sfaturi de fotografie pentru nou -născuți pentru mamele noi – descoperiți exact cum să obțineți fotografii mult mai bune ale nou -născutului

De unde să începi?

Deci, trebuie să public această exonerare evidentă. Angajați un expert dacă vă gândiți doar la o sesiune de fotografie a nou -născuților. Nu încercați acele poze nebunești, securitatea nou -născutului este întotdeauna primul. Un fotograf profesionist profesionist expert instruit va fi cea mai bună opțiune dacă vă gândiți doar la o sesiune de nou -născuți. Acestea vă pot obține acele imagini incredibile, păstrând securitatea copilului dvs. prioritatea. Acum că acest lucru este în afara drumului, să vorbim despre exact cum să obțineți la maxim momentele intermediare din viața nou-născutului.

Mai întâi pe lista noastră de sfaturi pentru fotografia nou -născuților, inspirați. Fotografia este un subiect incredibil de dificil de învățat, cu siguranță nu unul care vine doar la majoritatea oamenilor peste noapte. Așa că oferiți -vă un har, precum și recunoașteți cu cât vă mențineți mai mult, cu atât va deveni mai ușor. Există atât de multe resurse la îndemână pentru a vă ajuta în călătoria dvs., multe dintre ele libere! Clickin Moms este una dintre cele mai ieftine resurse în care puteți investi. Inspectați câteva dintre clasele lor aici :.

Stabilirea scenei pentru fotografia nou -născuților

Porniți aparatul foto! Nu, într -adevăr, acesta este într -adevăr primul sfat. Viața, spălătoria, mâncărurile, alimentele, precum și toate sesiunile de asistență medicală de noapte pot dura 99% din timpul tău ca mamă nouă. Activarea camerei, precum și a -ți face timp pentru a -ți fotografia nou -născutul este jumătate din luptă. Â â â â â â â

Următorul sfaturi ale fotografiilor noastre nou -născuți, stingeți luminile. Serios. Având lămpile, precum și luminile aeriene aprinse, vor produce câteva distribuții de culoare rece în imaginile tale. Folosirea luminii naturale a casei dvs. vă va aduce cu siguranță modul de viață fotografia nou -născutului. Câteva dintre cele mai minunate imagini nou -născuți sunt luminate exclusiv de lumina naturală. Descoperiți și o fereastră! Lumina ferestrei este câteva dintre cele mai superbe, precum și simple de filmat în lumină, că există! Iluminarea este orice cu fotografia, precum și respectarea acestei tehnici simple va îmbunătăți instantaneu calitatea înaltă a fotografiilor tale.

Mergând mai departe, ștergeți tutusul, precum și perlele mai mari decât viața pentru copilul dvs. Natural, precum și neutre, Simple Swaddle, sau mult mai bine, încă, bums -urile goale evidențiază exact cât de mic, precum și de valoros, este în acest moment Squish -ul tău. Cu cât este mai simplu, cu atât mai bine, în opinia mea cinstită.

Ai o mașină de somn? Blaste -l! Nu aveți unul? Porniți -vă aspiratorul, precum și lăsați -l să funcționeze în colț. Crank the cald (bebelușii ca căldura!), Precum și hrănește -ți pruncul. Ar trebui să aveți un copil complet material în cel mai scurt timp.

Ce să prinzi cu fotografia ta nou -născut

Prinde aceste detalii! Cel mai adolescent dintre degetele de la picioare, pielea de bit, coapsa, toate acestea! Nou -născuții sunt doar acest lucru pentru astăzi, așa că prinde cât mai multe dintre aceste mici caracteristici. Nu există nimic mai dulce în această lume decât genele nou -născuților, așa că asigurați -vă că vă apropiați!

Intră și în lovitură!
Găsiți acea lumină de ferestre despre care am vorbit mai devreme, aruncați -vă la fel de mult ca minunatul tău nou -născut, precum și ca partenerul tău să facă câteva fotografii. Este posibil să nu vă simțiți pregătiți cu camera foto după ce ați furnizat doar naștere, cu toate acestea veți aprecia absolut aceste imagini mai târziu. Aveți nevoie să fiți și în imagini. Tinerii tăi merită să aibă poze cu tine cu ei, nu doar cu ei înșiși. Te rog, ai încredere în mine.

Asigurați -vă că prindeți minunata iubire a fratelui.
Există ceva atât de valoros în ceea ce privește frații care se încadrează ca pentru prima dată. Aveți o frați uriași să se întindă pe patul lor, precum și să -și înnebunească noua frați, să ajungă sus deasupra lor, precum și să tragă în jos. Spune -i copilului tău mai în vârstă să atingă nasurile cu prunc. Mult mai bine, dacă doriți să obțineți o fotografie cu ei, cu toate că fratele uriaș nu o are, cereți -o să miroasă copilul. Se va apropia atât de mult, se pare că va oferi cele mai moi dintre nuzuri. Îți va plăcea această minunată conexiune pe care o fac!

Capturați și viața de zi cu zi.
Scufundarea scutecului, a 4 -a modificare a ținutei a doua zi după o explozie, tubbies în acele mici căzi nou -născuți. Fotografiați golurile, precum și lacrimile. Prindeți căscatul, precum și maratoanele de asistență medicală de pe canapea. Există atât de multe detalii valoroase care merită documentate în acest sezon al vieții tale.

Ultima parte a sfaturilor noastre de fotografie la nou -născut este cel mai probabil cea mai importantă. Nu vă frustrați atunci când lucrurile nu merg exact așa cum ați planificat. Defectele sunt perde asemenea, fect. Câteva dintre cele mai preferate imagini ale mele ale tinerilor mei nu sunt cele care ar câștiga niciun tip de premii tehnice. Sunt fotografiile pline de like -uri, precum și haos. Știi, toate lucrurile care sunt gospodăriile.

De asemenea, vă puteți bucura

Coaseți o pălărie rapidă de nou-născut dintr-un tricou

Cum să obțineți la maxim sesiunile de imagine a gospodăriei de toamnă

Produse cu 8 biți care facilitează viața unui părinte nou -născut

Pin pentru mai târziu -cele mai bune sfaturi de fotografie pentru nou -născuți pentru mamele noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *