Ce gripă? (Sponsorizat)

În ultimele săptămâni, Whitney, la fel de bine, am fost în căutarea unor obiceiuri amuzante și germy de la noi înșine, gospodăriile noastre, precum și amicii noștri, ca parte a unei misiuni de la Clorox pentru a descoperi acei neplăceri Momente de gripă pe care toată lumea le poate asocia la fel de mult și le poate evidenția în GIF -uri animate.

Mi -am prins copilul mic jucându -se în gunoi, lăsându -și pantoful, precum și descoperind să folosesc un țesut. Mi-am filmat amicul în timpul unei coașe combo-laugă în formă în timpul unei seri (și mă întreb de ce avem atât de multe dificultăți să descoperim date duble!) În timp ce Whitney era agitată făcând câteva din aceleași lucruri ciudate la casa ei.

Comedia rezultată este consacrată pe pagina Clorox #WTFLU Tumblr, precum și ar trebui să o inspectați cu siguranță.

Nervos de locul în care copilul tău își pune mâinile slobbery? Simțiți că ar trebui să vă îmbăiați pe tânăr după o zi la preșcolar înainte de a oferi o îmbrățișare la fel de bine? Ești într -o companie grozavă. Sunt un om general în ceea ce privește spălarea mâinilor, precum și încă mă preocupă cu exactitate cum să-mi păstrez sănătos propriii tineri. Deoarece nu am o baghetă magică pentru a face germenii să dispară, șterg în mod obișnuit suprafețele dificile frecvent atinse pentru a ajuta la uciderea virusului gripei, precum și atunci sper la cele mai bune. #Wtflu

Consultați ce tumblr gripa pentru unele zile de rău râse sau gemete, precum și respectați hashtag -ul #WTFLU de pe Twitter.

+++
Dezvăluire: participăm la programul WTFLU ca ambasadori de marcă compensați. Opiniile noastre, precum și GIF -urile animate prostești sunt ale noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *