Antrenamentele la domiciliu în timpul sarcinii

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Alături de o nutriție adecvată și un stil de viață sănătos, unul dintre cele mai cruciale lucruri pe care le poți face pentru a beneficia de tine și de copilul tău în timpul sarcinii este exercițiile fizice. Femeile care fac exerciții fizice în mod regulat în timp ce sunt însărcinate au forță de muncă mult mai ușoară, livrări și timp de recuperare. Majoritatea femeilor însărcinate sunt capabile să facă exerciții fizice la un nivel potrivit pentru stadiul lor de sarcină, dar trebuie să verificați întotdeauna cu medicul dumneavoastră pentru a vă asigura că nu aveți riscuri sau afecțiuni care să vă oprească să faceți exerciții fizice în siguranță.

A lucra acasă în timpul sarcinii este distractiv și convenabil atunci când utilizați videoclipuri de antrenament pentru sarcină ca parte a rutinei dvs.

Prin utilizarea unuia dintre o mulțime de videoclipuri de exerciții excepționale care vă sunt disponibile, puteți face exerciții fizice în toate etapele sarcinii dvs. în confortul propriei case. Videoclipurile sunt distractive și eficiente și sunteți sigur că vă place rutinele provocatoare, dar orientate spre sarcină, care vă vor ajuta să vă mențineți tonifiați și să vă potriviți pe parcursul sarcinii. În multe beneficii ale exercitării în timpul sarcinii sunt incluse mai puțin oboseală, dureri de spate minimizate (împreună cu utilizarea dispozitivelor de tracțiune a gâtului de acasă), ameliorarea anxietății, gestionarea greutății și o revenire mai rapidă la greutatea pre-sarcină după naștere. Unele forme de exercițiu sunt mai bune decât altele pentru mame. Exerciții cu impact redus, cu risc scăzut includ mersul, întinderea, yoga, înotul, aerobic prenatal specializat și Pilates.

Exercițiile fizice în timpul sarcinii este benefică atât pentru tine, cât și pentru copilul tău. Cu toate acestea, exercițiile greșite pot provoca daune, astfel încât este crucial să facem doar acele exerciții despre care se știe că sunt sigure atât pentru mami, cât și pentru bebeluș. Videoclipurile pentru exerciții de sarcină vă vor oferi o rutină de antrenament sigură și gestionabilă, care este potrivită pentru stadiul dvs. de sarcină. Puteți cumpăra videoclipuri pentru exerciții de sarcină, cu personalități de exerciții cunoscute sau celebritățile dvs. preferate.

Kenya Moore înrudită se alătură Baby Quest Foundation ca „ambasador”

Prin exercitarea pe parcursul sarcinii, veți ajuta la evitarea multor disconforturi asociate cu sarcina, inclusiv sentimente constante de epuizare și dureri de spate inferioare. Un beneficiu suplimentar al exercițiului fizic regulat în timpul sarcinii este un timp de recuperare mai rapid după naștere și o revenire mai rapidă la greutatea pre-sarcină.

Videoclipurile pentru exerciții de sarcină sunt o modalitate excelentă de a vă menține în formă și sănătoasă în timpul sarcinii. Distracție, ușor de urmărit rutine de exercițiu create în special pentru mamele în așteptare vă vor oferi posibilitatea de a vă menține mintea și corpul în formă în timpul sarcinii și pentru a vă face mult mai ușor să vă recâștigați forma înainte de sarcină după nașterea copilului. Puteți fi sănătos și experimentați substanțial mai puțin disconfort atunci când vă faceți timp pentru a face exerciții fizice în mod regulat pe toată durata sarcinii. Videoclipurile pentru exerciții de sarcină vă pot ajuta să vă mențineți în formă și vă vor permite să vă faceți antrenamentul în propria casă, la comoditatea dvs.

Dacă sunteți o mamă în așteptare sau intenționați să rămâneți însărcinată, valoarea exercițiilor fizice obișnuite nu poate fi supraevaluată. Veți face forța de muncă și livrarea mult mai ușoară atât pentru dvs., cât și pentru copilul dvs., iar beneficiile se vor extinde după nașterea copilului. Veți pierde mai repede acea greutate suplimentară a sarcinii, iar corpul dvs. va fi mult mai rezistent dacă aveți o rutină de antrenament obișnuită, pe care o continuați pe parcursul întregii sarcini.

Tina Titas este un columnist pentru http://www.funexercisevideos.com de la videoclipuri Pilates de sarcină până la videoclipuri de yoga de sarcină, veți găsi o opțiune prietenoasă cu bugetul de care vă veți bucura.

Sursa articolului: http://ezinearticles.com/?expert=tina_titas

Link către această postare: antrenamente la domiciliu în timpul sarcinii
Înrudite 3 moduri ușoare de a scăpa de mami pooch

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

TweetAcțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *