Formați -vă partea din spate cu cartea lui David Kirsch

, împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Sănătate, precum și expert în fitness fizic, David Kirsch împreună cu ilustratorul Steve Wacksman au ieșit cu o resursă inovatoare, precum și cuprinzătoare, care vă va ajuta să vă tonificați fundul. Cartea Butt începe prin conturarea celor patru tipuri de corp. Kirsch le explică ca „mari în jurul sau mărul, pere, banana sau„ fundul plat ”, precum și boabele de coardă sau„ fundul băiatului ”. De asemenea, el specifică faptul că fiecare tip de corp are exerciții fizice diferite, precum și nevoile planului de dietă.

Exercițiile sale sunt ilustrate creativ împreună cu semne pentru fiecare tip de corp. Aceste rutine ușoare soiuri de la lungi, până la deadlifts, precum și lovituri de măgar. Fiecare dintre ei este garantat să fie ferm, precum și să -ți sculpteze capătul din spate.

De asemenea, Kirsch discută exact cât de esențial este să mănânci cel mai bine, precum și să păstrezi și o rutină cardio excelentă. Mai jos este un extras din carte.

Pentru aceia dintre voi care se toane pentru sesiunea dvs. Cardio cu PDA, reviste, precum și cea mai recentă ramă de bârfă- înțelegeți cine sunteți notă. În timp ce afirm cu antrenamentele mele, fă -le atentă, precum și să le faci eficiente, precum și eficiente. Exact același lucru este valabil pentru Cardio. Vreau să transpiri. Vreau să -ți simți fundul angajat. Vreau să te simți zilnic că te împingi la limită, precum și dincolo. Nu mai puțin va face dacă sunteți după fundul ideal.

Alături de exerciții, precum și de a menține un cardio Kirsch excelent, de asemenea, afirmă că este esențial să aveți un plan de dietă sănătos dacă doriți un fund atractiv. El sugerează să mănânci multe dintre caloriile tale dimineața, precum și să incluzi gustări cu proteine ​​bogate pe tot parcursul zilei.

Înrudite 10 cadouri distincte de ultimă oră pentru mamele sănătoase

Dacă sunteți pregătit să aveți un capăt din spate fierbinte, precum și să arătați atractiv în noul dvs. costum de baie, David Kirsch vă va ajuta să vă îndepliniți obiectivele cu noua sa carte. Cartea lui David Kirsch este oferită în toate magazinele majore de cărți sau îl puteți achiziționa pe internet pe site -ul său.

Discutați acest lucru pe forumul nostru

Alăturați -vă comunității sănătoase de mame

Link către această postare: Formați-vă partea din spate cu David Kirsch’s Butt Book

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *