Când mi -am părăsit copilul peste noapte pentru prima dată

, sarcina pe care am avut -o când Julian s -a născut nu a avut nevoie de prea multe călătorii, cu toate acestea au fost unele. După concediul de sarcină, m -am întors la locul de muncă, cu toate acestea, de când am alăptat, am evitat toate călătoriile de afaceri pentru primul an. Când Julian avea aproximativ 13 luni, a apărut o retragere a echipei la fel de bine ca și cum am avut de -a face cu frica mea. Mă așteptam să prezint unui grup mare de colegi de la un hotel la aproximativ 90 de minute de casă, precum și omiterea, mi-ar fi subminat starea mea la locul de muncă.

A nu participa la cină pentru a respecta ziua prezentărilor mi-ar fi respins șansa de a face parte din camaraderie, precum și de a construi încredere care are loc în timpul conversațiilor relaxate la locul de muncă, lucru pe care l-am sacrificat deja, revenind la 30 de 30 -Crobacuri de lucru cu pauze dedicate pompei. Să afirmăm că nu am făcut o mulțime de noi amici în biroul meu după concediul de sarcină.

Am decis că s -ar putea să mă aplec timp de 36 de ore.

Am fost incredibil de nerăbdător să -mi părăsesc copilul, cu toate acestea, el era la casă cu soțul meu, așa că cu adevărat doar sânii mei vor lipsi din seara lui Julian, precum și din rutina de dimineață. Tatăl său nu a lipsit niciun tip de abilități în departamentul de îngrijire, precum și în îngrijirea îngrijirii. Laptele cald de vacă într -o ceașcă sippy nu părea să -l deranjeze pe Julian.

Spațiul meu de hotel avea un frigider, precum și am pompat dimineața, precum și seara. La 13 luni am alăptat doar de două ori pe zi, oricum.

Am înțeles că reticența mea de a călători nu este durabilă pentru stilul nostru de viață, așa că chiar înainte de provocarea călătoriei de afaceri, am stabilit un obiectiv pentru a avea o escapadă peste noapte cu muretul meu după ce primul an al părinților a trecut. Vorbesc mai multe despre asta în acest videoclip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *